Banner 980x90

"Baltcom" elektrības cena būs no 16,1 līdz 16,8 centiem

"Baltcom" no 1.aprīļa mājsaimniecībām elektroenerģiju piedāvās par 16,1 līdz 16,8 centiem par kilovatstundu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmumā.

Elektroenerģija klientiem turpmāk tiks piedāvāta gan kā atsevišķs produkts, gan komplektos ar citiem "Baltcom pakalpojumiem" - internetu, televīziju vai telefonsakariem.

"Savā piedāvājumā esam likuši uzsvaru uz maksimālu vienkāršību. Iedzīvotājs maksā par elektrību atkarībā no faktiskā patēriņa. Mājsaimniecības izmaksas par elektrību nosaka patēriņa apjoms konkrētā mēnesī un izvēlētais pakalpojuma apmaksas modelis. Visiem "Baltcom" telekomunikāciju pakalpojumu klientiem, kā arī tiem klientiem, kuri kā apkalpošanas veidu izvēlēsies "Baltcom" pašapkalpošanās portālu "mansbaltcom.lv", tiks piedāvāta zemāka elektroenerģijas cena. Svarīgi, ka iedzīvotājam nav nekādu papildu izmaksu par elektroenerģijas patēriņu, piemēram, pakalpojuma abonēšanas vai patēriņa nodrošinājuma maksas, kas faktisko maksu par vienu kilovatstundu var būtiski sadārdzināt," skaidro "Baltcom" valdes loceklis Gints Kiršteins.

Piemēram, patēriņa apjomam līdz 199 kilovatstundā mēnesī elektroenerģijas cena, reģistrējoties portālā "mansbaltcom.lv", būs 16,65 centi par kilovatstundu. Ja patēriņš konkrētā mēnesī būs 200 - 599 kilovatstundu, tad elektrības cena, sākot jau no pirmās iztērētās kilovatstundas, būs 16,5 centi.

Mājsaimniecībām ar patēriņu no 600 līdz 999 kilovatstundām mēnesī, elektrības cena būs 16,3 centi "mansbaltcom.lv" reģistrētajiem klientiem, un 16,45 centi par kilovatstundu šajā vietnē nereģistrētajiem klientiem. Mājsaimniecībām ar mēneša patēriņu no 1000 līdz 1999 kilovbatstundām, elektrības cena būs attiecīgi 16,2 un 16,35 centi par kilovatstundu, bet ar patēriņu - 2000 kilovatstundas mēnesī - 16,15 un 16,3 centi par kilovatstundu.

Patēriņam pieaugot, piemēram, ziemas mēnešos, kad elektroenerģijas patēriņš mēnesī mēdz pat dubultoties, izmaksas par vienu kilovatstundu samazināsies. Klientam pašam nekas nebūs jāmaina vai jāpiesaka tarifu plāna izmaiņas.

Savukārt klientiem, kuriem rūp videi draudzīgs un "zaļš" dzīvesveids, "Baltcom" plāno īpašu piedāvājumu - zaļo enerģiju, kas saražota no atjaunojamajiem energoresursiem un kuras izcelsmi apliecinās īpašs sertifikāts.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka no 1.aprīļa mājsaimniecību sektoram elektroenerģijas izmaksas pieaugs par 7% līdz 12% pret pamata tarifu, prognozē AS "Latvenergo" Tirdzniecības attīstības daļas vadītājs Gatis Junghāns.

Tāpat Pilseta24.lv jau vēstīja, ka AS "Latvenergo" pirmdien, 27.janvārī, iepazīstina ar Latvijas mājsaimniecībām izstrādāto produktu līniju Elektrum, lai līdz 1.aprīlim klients būtu izvēlējies savai patēriņa struktūrai piemērotāko piedāvājumu – vai tas būtu Elektrum Universālais, Ekonomiskais, Dinamiskais un citi produkti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)