Banner 980x90

Balvos aizvadīts bērnu futbola festivāls "Balvi open cup"

No 14.-15.jūlijām Balvos norisinājās bērnu futbola festivāls Balvi Open cup, kurā piedalījās pavisam 17 komandas no visas Latvijas un viena komanda no Igaunijas, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Festivāla ietvarā arī tika atklāts jauns sintētiskā futbola laukums 60x40 Balvos Dārza ielā 2. Par jaunā futbola laukuma izveidošanu jāsaka paldies Latvijas Futbola federācijai, kas ir novērtējusi Balvu Sporta centra ieguldījumu futbola attīstībā, kā arī Balvu novada pašvaldībai par finansiālo atbalstu futbola laukuma pamatnes izveidei.

Turnīra atklāšanās ceremonijā un svinīgā futbola laukuma lentītes pārgriešanā piedalījās Balvu novada Domes priekšsēdētājs Andris Kazinovskis, Latvijas Futbola federācijas infrastruktūras un futbola laukumu komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks, kā arī SIA 5V pārstāvis Juris Verjanovs.

Šajās divās dienās Balvi Open cup spēkiem mērojās 2005.-2006.g.dz un 2007.-2008.g.dz bērni.
Vecākajā grupā spēkiem mērojās 6 komandas- no Balviem ,Varakļāniem, Mārupes, Ludzas un Rēzeknes. Vecākajā grupa 1.vietu ieguva Mārupes Sporta centrs, 2.vietā - Varakļāni un 3.vietā - Balvu Sporta centrs, 4.vietā - Ludzas NSS/Kārsava, 5.vietā - Rēzeknes FA, 6.vietā - Balvi.

Šā turnīra ietvaros arī tika noskaidroti turnīra labākie spēlētāji: "Labākais uzbrucējs"- Ernests Šņiņins (Varakļāni), "Labākais aizsargs"- Milans Brahmanis (Mārupes Sporta centrs), "Labākais vārtsargs"- Deins Polis (Balvu Sporta centrs).

Par labākjiem komandas spēlētājiem kļuva: Mārupes Sporta centrs- Reinis Krieviņš,Varakļāni- Ilgvars Racins,Balvu Sporta centrs- Rainers Ušāns-Čips, Ludzas NSS/Kārsava- Rainers Patmalnieks, Rēzeknes FA- Juris Vaņkovs unBalvi- Artūrs Zušs.

Jaunākajā - 2007.-2008.g. dzimušo konkurencē pavisam piedalījās 11 komandas no Balviem, Rēzeknes, Mārupes, Lubānas, Jēkabpils, Madonas un Igaunijas, Tallinas FC Nomme Kalju.

Balvi Open cup jaunākajā grupā vietu sadalījums šāds:
1.vieta Rēzeknes Futbola akadēmija- labākais spēlētājs Iļja Krickis
2.vieta Mārupes Sporta centrs- labākais spēlētājs Ivo Marko Spuriņš
3.viet Nomme Kalju FC (EST)- labākais spēlētājs Marten Luik
4.vieta Mārupes Sporta centrs 07- labākais spēlētājs Ralfs Rutenbergs
5.vieta Madonas BJSS- labākais spēlētājs Jāzeps Malnieks
6.vieta Balvu Sporta centrs- labākais spēlētājs Viesturs Pipcāns
7.vieta Jēkabpils- labākais spēlētājs Anastasijas Samīte
8.vieta Mārupes Sporta centrs 08- labākais spēlētājs Rūdolfs Sīklis
9.vieta Rēzeknes Futbola akadēmija-labākais spēlētājs Romāns Hrustuļovs
10.vieta Jēkabpils-2 - labākais spēlētājs Kristiāna Usciņekova
11.vieta Lubāna- labākais spēlētājs Artis Meijers

Labākie visa turnīra spēlētāji: "Labākais vārtsargs"- Deivids Beinhards (Mārupes Sporta centrs), "Labākais aizsargs"- Jan Tahonen (Nomme Kalju FC), "Labākais uzbrucējs"- Daniils Zimakovs (Rēzeknes Futbola akadēmija).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)