Banner 980x90

 Balvos atklās Ziemeļlatgales velomaršrutu "Rypoj vasals!"

Balvi24.lv
Balvi24.lv
Velomaršruta "Rypoj vasals!" atklāšanas dienā, sestdien, 21.maijā, Balvu, Viļakas, Kārsavas, Baltinavas un Rugāju novadi ir sagatavojuši plašu pasākumu programmu ne tikai aktīvajiem velo braucējiem, bet arī citu sajūtu baudītājiem Ziemeļlatgalē. Svinīgais velomaršruta nr.34 atklāšanas brīdis Ziemeļlatgalē notiks plkst.11.00, kad katrā novadā tiks griezta svinīgā lente un palaisti braucienā pirmie velosipēdisti. 

Balvu pilsētā plkst.11.00 gan mazi, gan lieli ir aicināti uz parādes velobraucienu "Pretī vasarai", kur īpaši sveikti tie, kas piedomājuši pie sava un velosipēda vizuālā tēla.

Pulcēšanās parādes braucienam KAC laukumā no plkst.10.30. Savukārt plkst.11.50 interesenti aicināti doties velomaršruta "Rypoj vasals!" atklāšanas braucienā no Balviem līdz Rugājiem, kurā ir iekļautas arī atpūtas vietas nesteidzīgajiem.

Sportiskajiem velo braucējiem, kam rezultāts ir no svara, plkst.11.40 dots starts sacensību velobraucienam "Balvi- Rugāji"ar kopējo garumu 18 km.

No plkst.12.00 Balvu pilsētas parkā bērniem un viņu vecākiem organizētas velo stafetes un aktīvā pēcpusdiena. Dienas programmas nobeigumā no plkst.20.00 Balvu novada muzejā plaša programma "Kas ir aiz durvīm?" Muzeju nakts ietvaros.  

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)