Banner 980x90

Balvos izrādīs Valmieras Drāmas teātra viesizrādi "Klaidoņa lūgšana"

Foto: Matīss Markovskis
Foto: Matīss Markovskis

Sestdien, 30.janvārī plkst.17.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā notiks Valmieras Drāmas teātra viesizrāde "Klaidoņa lūgšana", pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Lomās: Elīna Vāne, Mārtiņš Meiers, Mārtiņš Liepa, Januss Johansons, Ivo Martinsons, Inese Pudža, Arnolds Osis, Inese Ramute, Rihards Jakovels, Kārlis Freimanis.

Bijušais latviešu leģiona karavīrs Arturs Skuja vada savas dienas kādā no Anglijas slimnīcām, dzīvojot dubultu dzīvi. Dienā viņš ir viens no daudzajiem kara traumētajiem veterāniem; naktī viņš dzīvo pa īstam, iztēlojoties, kāda būtu bijusi pasaule bez kara, iztēlē satiekas ar mirušajiem vai nesasniedzamajā dzimtenē mītošajiem draugiem.

Izrādes ilgums: 2h 20 min.

Biļešu cena: 6 eiro; 7 eiro; 8,50 eiro.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetāwww.bilesuparadize.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)