Banner 980x90

Balvos koncertēs kvartets "n[ex]t move" 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Dāmu saksofonu kvartets "n[ex]t move" ar jaunu koncertprogrammu dodas Vislatvijas koncerttūrē. Svētdien, 24.janvārī, plkst.15.00 koncerts izskanēs Balvu Kultūras un atpūtas centrā.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informēja pasākuma organizatori, koncertprogramma izveidota ļoti daudzveidīga, par pamatu ņemot kino mūziku. Dāmas caur mūziku veido stāstus, sākot no Šerloka Holmsa un Erkila Puaro līdz pat Džekijam Čanam un Simpsoniem.

Šī ir gan pārdomu, gan sirsnības un joku pilna programma, kas tapusi, sadarbojoties ar horeogrāfu Jāni Purviņu. Aranžējumus veidojusi kvarteta vadītāja Inga Meijere. Eiropā visbiežākā sadarbība saksofonu kvartetam n[ex]t move ir bijusi ar Latvijas vēstniecībām dažādās valstīs, Zviedrijas koncertaģentūrām, uzstājoties Zviedrijas skolās, kultūras namos un Urkult festivālā, sadarbojies ar zviedru dziedātāju Beatrice Aurore.

"n[ex]t move" ar panākumiem piedalījies Skandināvijas Saksofonu festivālā Drammenā, Norvēģijā. Ārpus Eiropas saksofonu kvartetam "n[ex]t move" vairākkārt devies koncertbraucienos uz dažādām Indijas pilsētām, uzstājies arī Taizemē. Šobrīd visas "n[ex]t move" dalībnieces ir arī LR Zemessardzes orķestra mūziķes.

Saksofonu kvarteta "n[ex]t move" dalībnieces: Inga Meijere – soprāna/alta saksofons, Baiba Tauriņa – alta saksofons, Katrīna Kivleniece – tenora saksofons, Anete Levica – baritona saksofons.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)