Banner 980x90

Balvos notiks trešais dzīvās mūzikas grupu festivāls "Savējie"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 6.novembrī, Balvu novada Kubulu kultūras namā norisināsies trešais dzīvās mūzikas grupu festivāls "Savējie 2015", aģentūru LETA informēja pasākuma organizators Māris Lāpāns.

Šajā reizē festivālā piedalīsies deviņas grupas: "Kiwi" (Varakļāni), "Ilūzija" (Viļāni), "Unknown Artist" (Upīte), "D- Light" (Preiļi), "Mani mākoņi&Dagmāra Laicāne" un "Alu cilvēki" (Balvi), "Napruots" (Rekava), "Sikspārnis" (Kubuli), kā arī kādreiz slavenā grupa "Ferrum" no Cēsīm, kas pēc apmēram 20 gadu klusēšanas pauzes ir atkal apvienojusies.

Katra grupa uzstāsies ar pusstundu garu programmu. To izpildījumā būs dzirdamas gan oriģināldziesmas, gan latviešu šlāgerdziesmas un popmūzika, gan arī latgaliskās rokmūzikas intonācijas un pasaules popmūzika.

Pēc uzstāšanās grupām paredzēts ir arī "Jam Session", kur dažādu grupu mūziķi bez iepriekšējas mēģināšanas vienosies kopīgā improvizētā muzicēšanā.

Festivāls notiks no plkst.21 līdz 4 uz divām ar kvalitatīvu skaņu un gaismu aprīkotām skatuvēm. Ņemot vērā abu pirmo festivālu aizraujošo un enerģisko norisi, pasākuma organizatori līdzīgu gaisotni prognozē arī šī gada pasākumā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)