Banner 980x90

Balvos spriedīs par Ziemeļlatgales amatnieku un mājražotāju sadarbības iespējām un attīstību

Daugavpils, 6.okt., LETA. 20.oktobrī Balvos, Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā, notiks konference "Ziemeļlatgales amatnieku un mājražotāju sadarbības iespējas un attīstība Latvijas tautsaimniecības sistēmā", aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Konferences pirmajā daļā paredzētas uzstāšanās: "Amatniecība un mājražošana kā reģiona identitātes zīmols", "PAŠdarbība, SAdarbība, KOPdarbība un iztrūkstošais posms mazo biznesu attīstības iespēju izmantošanā Latvijā un Eiropā", "Pieredzes stāsts - vietējo Latgales ražotāju, amatnieku veikals "Latgales Ūga" Preiļos" un "Amatniecība un mājražošana Ziemeļlatgalē kā mazā biznesa iespēja". Par atbalsta instrumentiem amatniecības un mājražošanas attīstībai klātesošos informēs Lauku atbalsta dienesta Ziemeļaustrumu reģionālās lauksaimniecības pārvaldes speciālisti.

Pasākuma otrajā daļā paredzēta diskusija, kurā piedalīsies Baltinavas novada biedrības "Sukrums" vadītājs Aigars Keišs, kokapstrādes meistars, "Seno amatu darbnīcas" īpašnieks Ēriks Kanaviņš, Balvu Profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas direktore Biruta Vizule, uzņēmuma "Mieriņš un dēli" īpašnieks, individuālais komersants Andrejs Mieriņš un SIA "Latgalessmakovka.lv" valdes priekšsēdētājs Jānis Krivtežs.

Konferenci rīko Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs sadarbībā ar biedrību "Sukrums". Piedalīties tajā aicināti Ziemeļlatgales amatnieki, mājražotāji un citi potenciālie un esošie mazā biznesa un NVO pārstāvji, kuru darbības joma ir saistīta ar amatniecību, mājražošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)