Banner 980x90

Balvu novadā notiks Baznīcu nakts aktivitātes 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 10.jūnijā, kultūras notikumā "Baznīcu nakts" visā Latvijā piedalīsies 190 baznīcas, to starpā arī Balvu Romas katoļu baznīca un Balvu Evaņģēliski luteriskā baznīca - divas no 14 Latgales baznīcām, kuras piedāvā 10.jūnijā īpašu programmu, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Visā Latvijā, arī Balvu baznīcās no plkst.17.50 skanēs baznīcu zvani. No plkst.18.00 Balvu Sakrālās kultūras centrā būs iespēja ikvienam pamēģināt veidot mākslu ar smilšu palīdzību un atklāt sevī jaunus talantus. Radošo darbnīcu vadīs Guna Zandere no Rīgas.

Plkst.20.00 Balvu Evaņģēliskajā luterāņu baznīcā koncertēs Balvu novada jauktais koris "Mirklis", mākslinieciskais vadītājs Uldis Kokars.

Pēc koncerta visi aicināti ņemt aktīvu līdzdalību kristiešu gaismas gājienā uz Balvu Romas katoļu baznīcu, kur plkst.21.00 koris "Mirklis" piedalīsies kopīgā lūgšanā, kura notiks visā Latvijā vienlaicīgi, izpildot Lūcijas Garūtas "Mūsu Tēvs debesīs".

Tad baznīcā sekos Balvu Mūzikas skolas vijolnieku un akardeonistu garīgās mūzikas koncerts, pēc kura visi aicināti uz Sakrālās kultūras centru noskatīties mākslinieces Gunas Zanderes Smilšu kino priekšnesumu "Paldies Tev, Jēzu!".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)