Banner 980x90

Balvu novadā notiks piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības sievietēm

Daugavpils, 11.apr., LETA. 12.maijā Balvu novadā notiks piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības sievietēm "Prieka tūre", aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Iluta Mežule.

Sacensībās piedalīsies ekipāžas no divām dalībniecēm - pilote un stūrmane. Mašīnā drīkstēs būt arī pasažieres - tikai sievietes.

Ekipāžu kustība notiks atbilstoši organizatoru izstrādātajam maršrutam pa vispārējās lietošanas ceļiem, kuri netiks slēgti publiskai satiksmei, brīvi orientējoties kartē vai sekojot leģendai, kā arī kontrolpunktos veicot īpašus uzdevumus.

Rallija dalībniecēm jāievēro ceļu satiksmes noteikumi un automašīnām jāatbilst Ceļu satiksmes drošības direkcijas izstrādātajām prasībām.

Pasākuma dalībnieču reģistrācija un tehniskās komisijas darbība sāksies plkst.10 Balvu Valsts ģimnāzijas iekšpagalmā. Svinīgais starts paredzēts plkst.12. No plkst.15 līdz 18.30 dāmu ekipāžas tiks gaidītas finiša punktā pie Kubulu pagasta Kultūras nama.

Uzvarētāju apbalvošana un nomināciju pasniegšana sāksies plkst.20.30. Pirmās trīs ekipāžas tiks apbalvotas ar medaļām, kausiem un pasākuma organizatoru sarūpētām balvām, no kurām galvenā ir "Tallink" kruīzs. Balvas ekipāžām tiks pasniegtas arī nominācijās: "Sabiedrības mīlules "Facebook" balsojumā", "Košāko dāmu ekipāža", "Caur adatas aci", "Rūdītākā ekipāža", "Jaunības šarms", "Ātrākā" ekipāža", "Lustīgākā ekipāža", "Pavasara zieds", "Mans auto – mana rota", "Centīgākā ekipāža" un "Lielākais kolektīvs".

Pasākuma turpinājumā gaidāma balle kopā ar grupu "Tranzīts".

Auto orientēšanās sacensības sievietēm "Prieka tūre" jau trešo gadu organizē Balvu Sporta centrs sadarbībā ar balvenietēm Ilzi Gļaudu un Dagniju Vaickovsku. Pieteikties tām var līdz 7.maijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)