Banner 980x90

Balvu slimnīcā nodrošinās papildus dežūrārsta - pediatra konsultācijas

Valmiera, 1.dec., LETA. Ar šodienu Balvu slimnīcā, ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc pediatru konsultācijām, papildus tiek nodrošināta dežūrārsta - pediatra konsultatīvā pieņemšana, aģentūru LETA informēja SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība" valdes priekšsēdētājs Marģers Zeitmanis.

Dežūrpediatra konsultācijas var saņemt Balvu slimnīcā, katru dienu no plkst.16 līdz plkst.18. Iepriekšējais pieraksts un ģimenes ārsta nosūtījums nav nepieciešams. Pārējā diennakts laikā, tāpat kā līdz šim, tiks nodrošināta diennakts neatliekamās medicīniskās palīdzības saņemšana uzņemšanas nodaļā.

Dežūrārsts - pediatrs konsultēs bērnus ar akūtām un neatliekamām saslimšanām, piemēram, ar paaugstinātu temperatūru, klepu, vēdera sāpēm, alerģiskām reakcijām un tamlīdzīgām saslimšanām, nepieciešamības gadījumā nosūtot uz izmeklējumiem un analīzēm, kā arī vajadzības gadījumā, lemjot jautājumu par bērna ievietošanu slimnīcā.

Konsultācijas tiks sniegtas arī situācijās, kad vecākiem ir jautājumi vai bažas par bērna attīstību, uzvedību, ēšanas paradumiem, dienas režīmu, miega traucējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)