Banner 980x90

Borisovā sacenšas futbolisti

Autors: Vecumu pagasta sporta pasākumu organizators Artjoms Kokorevičs, Žīguru pagasta sporta pasākumu organizatore Ginta Locāne

Pirmdien, 22.jūnijā, Borisovā notika tautas futbols, kur piedalījās 5 komandas no Žīguriem, Medņevas, Borisovas un divas Viļakas komandas. Spraiga cīņa par pirmo vietu bija starp Borisovas un Viļakas komandām, kas savā starpā nospēlēja ar rezultātu 2:2, bet turnīrā Borisovas komanda ieguva vairāk punktu, tāpēc viņi kļuva par čempioniem, atstājot aiz sevis Viļakas komandu.

Savukārt trešo vietu ieguva Žīguru komanda, kurā spēlēja visjaunākais spēlētājs turnīrā Artjoms Šaicāns. Viņam ir tikai astoņi gadiņi, bet Viļakas komandai jaunais futbolists iesita trīs vārtus.

Kopvērtējumā komandas sarindojās šādi:
1.Borisova
2.Viļaka1
3.Žīguri
4.Medņeva
5. Viļaka

Pēc tautas futbola bērni, jaunieši un pieaugušie varēja izmēģināt savus spēkus nakts tautas skrējienā.

Rezultāti bija sekojoši:
Bērnu grupa

1.Harijs Babāns
2.Patriks Pavlovs

Bērnu grupa līdz 11 gadiem
1.Patrīcija Pavlova
2.Kristiāna Kokoreviča
3.Norberts Kokorevičs

Jauniešu grupa
1.Elvis Logins
2.Aigars Gruševs
3.Jānis Šaicāns

Sieviešu grupa
1.Rasma Pavlova
2.Antra Inķēna
3.Anžela Borisova

Vīriešu grupa
1.Arvils Zelčs
2.Intars Zondaks

Kamēr notika sportiskās aktivitātes, Aļona Petrova sportistiem un līdzjutējiem pagatavoja garšīgu zupu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)