Banner 980x90

Brīvdienās Balvos notiks vairāki izklaidējoši pasākumi

Sestdien, 14.maijā Balvos būs plašs pasākumu un dažādu aktivitāšu piedāvājums ikviena atpūtai ārpus lielpilsētas steigas, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē Balvu novada tūrisma informācijas centrs.

Diena sāksies jau plkst.6.00 ar spiningošanas un velcēšanas sacensībām Balvu ezerā (papildus informācijai - 29336428). 

No plkst.9.00  laukumā pie Balvu kultūras un atpūtas centra notiks tradicionālais ikmēneša lauku labumu tirdziņš Tirdziņā līdzās vietējo mājražotāju, zemnieku produkcijai, stādiem un amatnieku darinājumiem būs iespēja piedalīties Briežuciema seno amatu meistaru ciema amatnieku piedāvātajās darbnīcās – iemēģināt roku aušanā vai izgatavot kādu rotaļlietu no dzijas un filca. Par omulīgu atmosfēru tirdziņā gādās Briežuciema etnogrāfiskais ansamblis, dziedot latgaliešu tautasdziesmas.

Balvu Centrālajā bibliotēkā plkst.12.00 "Līgas karikatūru izstādes"atklāšana.

Balvu novada Bērzpils pagastā alus darītājs Dainis Rakstiņš aicina uz atvērto dienu savā mājas alus darītavā IK "Kolnasāta", piedāvājot ikvienam interesentam iepazīties ar īsta Latgales mājas alus brūvēšanas tradīcijām pēc sentēvu metodes. Pirms dodieties uz Bērzpili – iepriekš piesakiet savu apmeklējumu pa tel. 26452844.

Savukārt Balvu novada Bērzkalnes pagasta viesu namā "Paradīzes" saimnieki Normunds un Sanita Prūši aicina kopā ieskandināt "Paradīžu" pagalmu pavasarī. No plkst.14.00 te ikvienu sagaidīs Karlsons un Brālītis, kuri lielus un mazus aicinās iesaistīties dažādās aktivitātēs gan piedaloties putnu būrīšu gatavošanas darbnīcā, gan nodegustējot pavasara tējas.

Aktīvai atpūtai ģimenes lokā "Paradīzēs" būs gan vizināšanās zirga pajūgā, gan iespēja izmēģināt "ūdens balonu pilsētņu" . Dienas noslēgums dažādām gaumēm –  iespēja baudīt pirts procedūras vai dejas. Ieeja pasākumā 2 eiro personai, bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas, atsevišķas aktivitātes par papildus maksu. Naktsmītņu rezervēšana un papildus informācija par pasākumu pa telefo 22009975.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)