Banner 980x90

Dienas horoskops 27.septembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būsi patīkami saviļņots par notikumiem, kas risinās mīlas jomā, taču centies pāragri nesapriecāties! Centies ieturēt distanci, nevis uzreiz no viena grāvja lekt otrā.

Vērsis Meklēsi dažādus veidus, kā pēc iespējas īsākā laika posmā gūt maksimāli labus rezultātus. Risinājumi tavām problēmām radīsies tad, kad to vismazāk gaidīsi.

Dvīņi Pozitīvā domāšana šodien tev nudien palīdzēs. Centies uz notiekošo pēc iespējas pozitīvāk, nedomājot par sliktajām lietām, kuras tevi nomāc.

Vēzis Citu acīs vēlēsies izlikties daudz labāks, nekā patiesībā esi. Izvairies no savas emocionalitātes izrādīšanas, citi to var uztvert kā vājuma pazīmi.

Lauva  Vēlēsies visos saskatīt ko sliktu un atrast citu darbos kļūdas. Pirms nosodi citus, paskaties pats uz sevi!

Jaunava  Nevaino citus pie pašlaik notiekošā, bet gan vainu centies saskatīt arī pats sevī. Uzdod sev jautājumu, vai pēdējā laikā esi uzvedies tik labi, lai nosodītu citus.

Svari Mēģināsi tikt skaidrībā ar savām jūtām pret kāfu konkrētu personu. Iespējams, ka tas ir pavisam nevajadzīgi. Ļaujies visuma plūdumam!

Skorpions Būsi mazliet sašutis par nesen dzirdētajiem jaunumiem, taču šī situācija solās atrisināties daudz ātrāk, nekā cerēts. Pagaidām mēģini koncentrēties uz citām lietām.

Strēlnieks Jutīsies nedaudz nepārliecināts par sevi, jo nezināsi, ko šajā situācijā iesākt. Neiespringsti! Domā pozitīvi.

Mežāzis  Ideāla diena, lai pilnveidotos un sevi attīstītu! Nododies kādas labas grāmatas lasīšanai un sevis attīstībai.

Ūdensvīrs Šodien mēli turi aiz zobiem. Labāk būs paklusēt, nekā pateikt kaut ko aizskarošu, neatkarīgi no tā, vai tā ir patiesība vai nav!

Zivis  Ja tevi kaut kas nomāc, tad mierinājumu ieteicas meklēt draugu lokā. Viņi tevi sapratīs uz un uzmundrinās. Zodu augšā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)