Banner 980x90

Dūklavs piedalīsies "Ziemeļlatgales uzņēmēju dienās"

Jānis Dūklavs/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Jānis Dūklavs/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Lai tiktos ar Balvu novada lauksaimniekiem un apmeklētu pasākumu "Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas", zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) piektdien, 8.jūlijā dosies darba vizītē uz Latgali, aģentūru LETA informēja Zemkopības ministrijā.

Plānots, ka Dūklavs atklās pasākumu, kas no plkst.10.00 norisināsies "Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā", Balvos, Vidzemes ielā 2b.

Pēc atklāšanas notiks seminārs, kur aktuālāko informāciju sniegs Lauku atbalsta dienesta un Latgales Uzņēmējdarbības centra speciālisti, kā arī Baltijas-Vācijas tirdzniecības kameras pārstāvji.

Tāpat vizītes laikā zemkopības ministrs apmeklēs graudkopības zemnieku saimniecību "Kotiņi" Viļakas novadā, kur plkst.14.00 notiks svinīgā kapsulas iemūrēšana graudu pārstrādes ēkas pamatos.

"Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas" rīko Balvu novada pašvaldības aģentūra "Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs" sadarbībā ar Viļakas, Rugāju un Baltinavas novada pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)