Banner 980x90

Esi skaista kopā ar Women!

Jebkuras sievietes sapnis ir atrast ideālu sejas krēmu vai šampūnu, kas būtu ne tikai dabīgs, bet arī iedarbīgs. Mūsu novērojumi bija tādi, ka līdz šim tas nebūt nebija viegls uzdevums, jo visbiežāk ko ekskluzīvu varēja atrast, dodoties kādā ceļojumā. Diemžēl, atbraucot mājās, secinām, ka Latvijas veikalu plauktos nav atrodams iepaticies kosmētikas produkts. Tā arī mums radās doma atvērt internetveikalu, kurā var iegādāties plašā klāstā kvalitatīvus kosmētikas produktus no dažādām pasaules valstīm. Un sākām ar visbiežāk meklēto – Izraēlas Nāves jūras kosmētiku.

Women veikala piedāvājumā ir dažādi Izraēlas ražotāji un līdz ar to plaša izvēle kvalitatīviem un profesionāliem sejas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļiem. Kādēļ Izraēlas kosmētika? Jo tai ir pierādīta iedarbība gadsimtu garumā! Profesionāli kosmetologi visā pasaulē norāda, ka Izraēlas kosmētika ir pilnīgi droši lietojama, tā iztur daudzus klīniskos testus un atbilst starptautiskajiem standartiem. Turklāt produkti ir hipoalerģiski, piemēroti dažādiem ādas tipiem. Izraēlas kosmētika tiek veidota, arī pamatojoties uz progresīvu medicīnas pieredzi, turklāt gandrīz visa Izraēlas kosmētika ir balstīta uz organiskām vielām un izslēdz parabēnus, silikonus, sintētiskās krāsvielas un piemaisījumus.


Klientu izvēlei pamazām esam paplašinājuši piedāvājumu arī ar Krievijas un Turcijas kosmētiku, ar ko, protams, neapstāsimies. Izpētot tirgus piedāvājumu, secinājām, ka ir ļoti mazs piedāvājums problemātiskai ādai, tādēļ pievērsām uzmanību Turcijas Beauty&Pharma dermatoloģiskās laboratorijas kosmētikai, kas būtībā ir farmācijas un homeopātijas apvienojums kā trieciens konkrētai ādas problēmai. Un mūs nepārstāj priecēt rezultāti gan pašiem testējot, gan no klientu atsauksmēm redzēt to iedarbību. Jāpiebilst, ka ikvienam klientam ir arī iespēja zem katra produkta atstāt savu atsauksmi un iespaidus par konkrēto produktu, tādējādi liekot mums vēl labāk izprast klientu vajadzības.


Ik reizi ieklausoties klientu vajadzībās un vēlmēs, rodam jaunas idejas, jaunus sadarbības partnerus un brīnišķīgus klientus. Tieši tādēļ piedāvājumā ir pieejamas arī dāvanu kartes, kuras tiek izgatavotas individuāli ar iespēju tās personalizēt. Tā teikt – sirds un roku darbs jūsu svētku priekam!

Mājaslapā atradīsiet arī rakstu jeb blogu sadaļu, kuru ik pa laikam papildinām ar rakstiem par kādu aktuālu problēmu vai izglītojošu tēmu skaistumkopšanā vai kosmētikas produktu sīkāku izpēti – to sastāvu un iedarbību. Protams, esam pieejami arī klātienē – Ogrē, Tirgoņu ielā 8, kur iespējams ne tikai izņemt savu pasūtījumu, veikt apmaksu (ar karti), bet arī testēt kosmētiku un saņemt individuālas bezmaksas konsultācijas.


Vēlamies sniegt mūsu klientiem pašu labāko – ne tikai kvalitatīvu preci, bet arī augstas klases servisu. Tādēļ arī mēs paši nepārtraukti mācāmies un pilnveidojamies. Cilvēcīgums mūsdienu biznesā lielākoties ir zudis, it īpaši interneta vidē, bet mēs cenšamies dot maksimālas iespējas klientiem justies droši un komfortabli. Mēs esam atvērti kontaktam gan e-pastā (info@women.lv), gan sociālajās vietnēs (Facebook, Instagram), gan zvanot vai rakstot mums SMS, kā arī esam atrodami WhatsApp. Mūsu konsultatīvais tālrunis ir atvērts visiem – +371 20038780, kur sniedzam nepieciešamo palīdzību gan izvēloties piemērotāko preci, sniedzot personīgu konsultāciju, gan iepērkoties. Esam vienmēr atvērti un saprotoši jebkura jautājuma risināšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)