Banner 980x90

Folkloras kopa "Upīte" prezentēs savu pirmo albumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Folkloras kopa "Upīte" izdevusi savu pirmo albumu "Vusi ļauds breinovuos" un  7.novembrī plkst.19.00 Šķilbēnu pagasta Upītes Tautas namā notiks albuma atvēršanas svētki, pilsētas informācijas portālam Balvi24.lv pastāstīja kopas vadītājs Andris Slišāns.

Pasākumā varēs dzirdēt gan folkloras kopu "Upīte", gan Upītes un Šķilbēnu etnogrāfiskos ansambļus, gan folkloras kopas "Rekovas dzintars" un "Gara taka", gan grupu "Unknown Artist" un Gunti Rasimu. Slišāns norāda, ka tas nebūs tradicionāls prezentācijas pasākums: "Mēs pasākumu veidosim tā, lai ikviens varētu tajā iesaistīties, būs dziesmas, dejas, tradicionālās spēles. Pasākums nav paredzēts tikai cilvēkiem, kam interesē folklora, dziedāšana vai dejošana, šoreiz mūsu mērķis ir noorganizēt pavisam citādu pasākumu." Un pēc pasākuma balle ar dziedošo Igauņu ģimeni. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)