Banner 980x90

Gaidāmas izmaiņas CSDD Balvu nodaļas un tehniskās apskates darbā

Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Otrdien, 5.jūlijā, sakarā ar iepriekš plānotajiem A/S "Sadales tīkls" remontdarbiem, CSDD Balvu nodaļā transportlīdzekļu reģistrācijas un tehniskās apskates pakalpojumu darbā plānots pārtraukums no plkst.9.00 līdz plkst.15.00, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē CSDD Sabiedrisko attiecību daļa.

Nepieciešamības gadījumā šajā laikā pakalpojumus iespējams saņemt citās CSDD nodaļās un tehniskās apskates stacijās, Balviem tuvākā: Gulbene (~ 35 km no Balviem).

Informācija par visām CSDD nodaļām un tehniskās apskates stacijām, tajās sniegtajiem pakalpojumiem, darba laikiem un aktuālākajām izmaiņām atrodama šeit.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)