Banner 980x90

Gaidāmas Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas

Balvi24.lv
Balvi24.lv
Piektdien, 8.jūlijā un sestdien, 9.jūlijā Balvu,Viļakas, Rugāju un Baltinavas novados notks otrās Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Piektdien, 8. jūlijā plkst.10.00 Ziemeļlatgales uzņēmēji pulcēsies Balvos, Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā uz semināru par uzņēmējiem aktuālām tēmām.

No plkst.13.00 līdz plkst.17.00 Balvos un Baltinavā dažādos vietējos uzņēmumos notiks Atvērto durvju diena, kad ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar to darbību un sniegtajiem pakalpojumiem vai ražoto produkciju. Plkst.13.00 Viļakas novada Šķilbēnu pagasta zemnieku saimniecībā "Kotiņi" Ziemeļlatgales lauksaimnieki un citi interesenti tiek aicināti uz prezentāciju "Inovatīvas tehnoloģijas lauksaimniecībā" un iepazīšanos ar z/s "Kotiņi" darbību.

Sestdien, 9.jūlijā no plkst.9.00 līdz plkst.13.00 Balvu pilsētas parkā norisināsies Lielais mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties gan Ziemeļlatgales mājražotāji, zemnieki un amatnieki, gan arī jebkurš cits uzņēmums ar Latvijā ražotu preci. 

Savukārt, Viļakā pie pilsētas estrādes no plkst.11.00 līdz plkst.13.00 viesosies retro motociklu braucēji pasākuma "Ziemeļlatgales retrorallijs 10" ietvaros. No plkst.13.00 līdz plkst.17.00 pie estrādes norisināsies Latvijas spēkavīru čempionāta 2.posms, ka arī meistardarbnīcas bērniem (ādas apstrāde, filcēšana, motocikla krāsošana, floristikas meistarklase u. c.).

Dienas noslēgumā plkst.19.00 ikviens tiek aicināts uz koncertu un zaļumballi ar grupu "Galaktika". Viļakas pilsētas estrādē. Ieeja pasākumā bez maksas.

Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas rīko Balvu novada pašvaldības aģentūra "Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs" sadarbībā ar Viļakas, Rugāju un Baltinavas novadu pašvaldībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)