Banner 980x90

Gāzes sildītāji – ērts siltuma avots ziemas pasākumos

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ziema klāt! Un tas nozīmē, ka neatņemama inventāra sastāvdaļa pasākumiem brīvā dabā ir gāzes sildītāji. Ērti lietojams un efektīvs risinājums mājīgu apstākļu radīšanā pat ziemas spelgonī. 

Askētisks dizains, pārdomāta funkcionalitāte, mobilitāte un nenoliedzams siltuma efekts – tās ir gāzes sildītāja lielākās priekšrocības. Vislabāk tās iespējams novērtēt praksē, tādēļ aicinām tos izvēlēties savam pasākumam, ja rīkojat to laukā.  

Kur noderēs gāzes sildītāji? 
Plašo funkciju un ērtās konstrukcijas dēļ, gāzes sildītāju pielietojums ir ārkārtīgi plašs. Tās var izmantot:
- restorānu un kafejnīcu ziemas terasēs,
- gadatirgos,
- tirdzniecības vietās,
- korporatīvajos pasākumos,
- ziemas sporta sacensībās,
- dzimšanas dienas svinības,
- dažādu svētku pasākumos u.c. 

Ja esat nolēmuši rīkot pasākumu laukā un ir nepieciešams viesiem nodrošināt komfortablus apstākļus, tad gāzes sildītāji no "Akurāta" ir labākais risinājums. 

2,3 metrus augstais sildītājs spēj apsildīt aptuveni 20 m² lielu platību. Tā darbībai tiek izmantots 27 litru liels propāna gāzes balons, ko ievieto sildītāja apakšējā daļā. Šāds gāzes balona tilpums būs pietiekams 10 stundu darbībai maksimālajā režīmā. 

Pirkt vai nomāt?
Lai gan gāzes sildītāji var būt visnotaļ vērtīgs ieguldījums, tomēr to regulāra uzturēšana un apkope prasa gana daudz rūpju. Tāpēc labāk tās uzticēt profesionāļiem – pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" visiem nomā piedāvātajiem gāzes sildītājiem veic regulāru apkopi. Tādējādi klienti vienmēr var būt pārliecināti, kas saņems pārbaudītu aprīkojumu, ņemot vērā to, ka tas tomēr ir paaugstinātas bīstamības objekts. 

Gāzes sildītāju lietošana ir vienkārša, taču ir jāievēro vairāki drošības nosacījumi. Piemēram, gāzes sildītāju vienmēr jānovieto uz līdzenas un stabilas virsmas, sildītājiem jāatrodas vismaz 2 metru attālumā no degošiem materiāliem. Gāzes baloni vienmēr jāsargā no tiešiem saules stariem. Ar visiem lietošanas noteikumiem varat iepazīties "Akurāts" tīmekļvietnē http://akurats.com/lv/aprikojums/silditaji/. 

Pilna servisa risinājums
Izvēloties "Akurāts" gāzes sildītājus, jums tik nodrošināts pilns serviss – sākot no tā piegādes jums vēlamā vietā un laikā un beidzot ar tā montāžu un demontāžu. Mūsu speciālisti arī veiks klienta apmācību gāzes balona patstāvīgai nomaiņai (pirmo balonu sildītājā ievieto "Akurāta" darbinieks).  

Pilna servisa pakalpojumi sniedz jums iespēju nomāt arī nepieciešamo papildaprīkojumu pasākumam, piemēram, dažāda izmēra teltis, galdus, krēslus, dienasgaismas lampas u.c. Ar visu pasākumu aprīkojuma plašo klāstu iespējams iepazīties uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv. 

Jautājumu un neskaidrību gadījumā par gāzes sildītāju nomu un lietošanu iespējams sazināties ar "Akurāta" darbiniekiem. Izmantojiet šo iespēju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)