Banner 980x90

Ideāls palīgs virtuvē – sulas spiede

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Veselīgs uzturs ir temats, kas arvien biežāk sabiedrībā izraisa diskusijas. Katram savs viedoklis par pareizu ēšanu, taču skaidri zināms viens – augļu un dārzeņu sulas ir viens no veselīga uztura pamata elementiem. Tieši šī iemesla dēļ ikvienā virtuvē nepieciešama kvalitatīva sulas spiede.

Sulas spiedi kā vienu no lieliskākajiem palīgiem virtuvē jau atzinuši neskaitāmi daudz lietotāju, uzsverot, ka bez šīs elektroierīces veselīga ēšana un sportisks dzīvesveids būtu teju neiedomājams. Klienti uzsver spiedes lieliskās īpašības, taču arī piekodina, ka sulas spiede jāizvēlas rūpīgi un atbilstoši savām vajadzībām. 

Kas jāņem vērā, izvēloties sulas spiedi? 
- Izmērs. Vienmēr izvērtējiet, cik lielu sulas spiedi Jūs varat novietot savā virtuvē. Svarīgs ir gan sulas spiedes platums, gan augstums, lai varat to novietot, kur vēlaties.
- Jauda. Sulas spiedes atšķiras pēc to spējas pārstrādāt dažādas cietības dārzeņus. Ja vēlaties sulu spiest no cietākiem dārzeņiem, piemēram, burkāniem vai kāļiem, tad ņemiet pēc iespējas jaudīgāku elektroierīci.
- Ietilpība. Vērsiet uzmanību uz to, cik liela ir Jūsu ģimene. Ja sulas spiede domāta vienam cilvēkam, tad piemērota būs spiede ar mazāku ietilpību, savukārt, ja sulu plānots spiest visai ģimene, tad labāk izvēlēties ietilpīgāku.
- Dizains. Tā kā mūsdienās sadzīves tehnikai ir dažādu veidu dizaini, pieskaņojiet to savas virtuves interjeram. Izvēlieties atbilstošu krāsu, piemēram, klasiski melnu vai dzīvespriecīgi zaļu. 

Iegādājoties jaunu sulas spiedi, būtu ieteikums noskaidrot atsauksmes par dažādu firmu ierīcēm, jo veikalā nav iespējams izmēģināt šāda veida tehniku. 

Atzīta kvalitāte
Kā zināms, virtuves sadzīves tehniku piedāvā dažādu veidu firmas. Vieni no iecienītākajiem sadzīves tehnikas ražotājiem ir "Camry", "Sencor", "Defort", "Severin" un citas. Šīs firmas piedāvā sulas spiedes, kuru jauda sasniedz pat 1000W, kas nozīmē, ka šādai sulas spiedei neviena dārzeņa pārstrāde nebūs šķērslis. Visu veidu sulas spiedēm arī pielāgota garantija, kas ir ne mazāk kā 2 gadi. Cena atkarīga no sulas spiedes jaudas, ietilpības un funkcijām. Ikvienam būs pa kabatai kāda no noderīgajām sulas spiedēm. 

Kur iegādāties? 
Dažādu veidu sadzīves tehniku varēsiet atrast interneta veikalā Precesdarbam.lv. Dodieties uz mājaslapu www.precesdarbam.lv, kur uzzināsiet visu nepieciešamo informāciju par katru sulas spiedi. Pasūtīt izvēlēto preci varēsiet gan pa telefonu, gan internetā. Lai katrs rīts iesākas ar tikko spiestu sulas glāzi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)