Banner 980x90

Iedzīvotājus aicina iesaistīties Balvu tūrisma materiālu izveidē

Balvu novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus, viesus un citus entuziastus būt aktīviem un iesūtīt spilgtas, atraktīvas un mākslinieciskas fotogrāfijas kopīgai Balvu novada popularizēšanai un tēla veidošanai, pilsētas informācijas portāls balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Šī aicinājuma mērķis ir izveidot foto arhīvu, lai vēlāk fotogrāfijas varētu izmantot Balvu novada pašvaldības tūrisma materiālos, informatīvajos izdevumos, kā arī 2017.gada kalendāra veidošanā.

Iesūtot fotogrāfiju, autors piekrīt tam, ka bilde var tikt izmantota Balvu novada pašvaldības tūrisma materiālu, informatīvo izdevumu un 2017.gada kalendāra veidošanai bez atlīdzības. Fotogrāfija nedrīkst būt lejuplādēta no interneta resursiem, fotogrāfijas iesūtītājam ir jābūt tās autoram.

Fotogrāfijas iesniedzamas elektroniski, sūtot e-pastu Balvu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālistei (rita.subeniece@balvi.lv) vai pievienojot sociālā portāla Facebook Balvu novada pašvaldības lapā un izveidojot nelielu aprakstu par to, kur un kad fotogrāfija uzņemta.

Iedzīvotājus aicina iesūtīt bildes, kas nav vecākas par 2015.gada 1.decembri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)