Banner 980x90

Interneta veikali Latvijā – simtiem jaunu klientu katru dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pēdējos divdesmit piecus gadus reizē ar internetu ir attīstījusies arī tirdzniecība tiešsaistē jeb e-komercija. Gandrīz visas ikdienā nepieciešamas preces, tāpat kā lielo un mazo sadzīves tehniku, datorus, apģērbu un apavus var iegādāties, neizejot no mājām. Arī interneta veikali Latvijā ir attīstījušies ātri, un to lietotāju skaits nemitīgi pieaug. Vēlme ietaupīt laiku, plašās piegādes iespējas, izdevīgie līzinga nosacījumi – tie ir iemesli, kāpēc cilvēki dod priekšroku pirkumiem internetā. 

Galvenais, kas jāzina par interneta veikaliem
Lai gan tie mēdz būt specializēti, lielākā daļa veikalu piedāvā plašu preču klāstu, jo viena no galvenajām interneta tirdzniecības priekšrocībām ir laika ietaupīšana. Vienā mājaslapā ir apkopoti produkti, kas lokālajos veikalos tiek pārdoti atsevišķi.
Interneta veikali ievēro visas juridiskās normas, kas regulē pārdevēja un pircēja attiecības, tāpēc varat būt drošs gan par garantiju, gan tiesībām atgriezt pirkumu likuma noteiktajā laikā. Viens no e-komercijas pamatiem ir laba komunikācija un spēja uzrunāt potenciālo pircēju, tāpēc daudzi interneta veikali Latvijā izmanto sociālos tīklus. Sekojiet tiem, ja vēlaties pirmais uzzināt par akcijām un loterijām un laimēt vērtīgas balvas.

Interneta veikals – tā nav noliktava, kur Jūs izvēlaties preci uz labu laimi. Uzticams veikals nodrošina klientu ar informāciju par precēm un ražotājiem, kā arī piedāvā iespēju neskaidrību gadījumā sazināties ar konsultantu.

Izvēlēties starp daudzajiem interneta veikaliem drošu vietu, kur iepirkties, ir viegli. Veltiet dažas minūtes sava laika, lai uzzinātu šādu informāciju:
- vai veikalam ir birojs, kur klienti var doties, lai klātienē konsultētos ar uzņēmuma speciālistiem;
- cik viegli ir sazināties ar uzņēmumu;
- cik ilgi veikals strādā Latvijas tirgū.

Hansapost.lv – no pasta katalogiem līdz starptautiskam uzņēmumam
1997. gadā, kad interneta veikali Latvijā vēl nebija tik populāri, uzņēmums "Hansapost" uzsāka savu darbību. Tas bija pasta katalogs, kas piedāvāja dažādas preces mājai. Gadu laikā uzņēmums ir izaudzis par vienu no atpazīstamākajiem Latvijas interneta veikaliem, turklāt veiksmīgi strādā arī Igaunijas tirgū. Tagad "Hansapost" klienti var izvēlēties preces gan ierastajā pasta katalogā, gan interneta veikalā Hansapost.lv. 

Kādas preces var iegādāties Hansapost.lv?
Praktiski visu, kas ir nepieciešams skaistai un omulīgai mājai – sadzīves tehniku, elektroniku, virtuves piederumus, mājas tekstilu, mēbeles, darbarīkus. Un tas ir tikai neliels Hansapost.lv preču uzskaitījums. Turpat var nopirkt arī apģērbus un apavus visai ģimenei, kosmētiku, smaržas un preces bērniem. Pie katra piedāvājuma atradīsiet detalizētu aprakstu, turklāt Hansapost.lv piedāvā iespēju salīdzināt vēlamās preces. Lai klientiem būtu vēl interesantāk iepirkties, Hansapost.lv rīko atlaižu sezonas un informē par izdevīgiem piedāvājumiem savā Facebook lapā. Lai šī informācija vienmēr būtu ātri pieejama, ievietojiet Hansapost.lv mājaslapu savas pārlūkprogrammas grāmatzīmēs!

Klientiem draudzīgs veikals
Ja esat izvēlējies piemērotu preci, atliek vien veikt pāris peles klikšķu, un pasūtījums būs noformēts. Hansapost.lv piedāvā veikt pasūtījumu, izmantojot
- faksu;
- telefonu;
- Latvijas Pasta starpniecību.

Ienāciet uzņēmuma mājaslapā, lai uzzinātu vairāk par katra pasūtījuma veida noteikumiem. Tur atradīsiet arī informāciju par līzinga iespējām un preču piegādes veidiem. 

Katru dienu no plkst. 8.00 līdz 22.00 Hansapost.lv konsultanti atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs veikt pirkumu interneta veikalā. Ienāciet www.hansapost.lv un padariet savu dzīvi košāku ar jaunām precēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)