Banner 980x90

Interneta veikals Hansapost.lv ir piemērots tiem, kuriem vienlīdz svarīga ir cena un kvalitāte

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tūkstošiem cilvēku iepirkšanās internetā ir kļuvusi par ikdienišķu darbību. Mūsdienās interneta veikali līdzinās milzīgiem tirdzniecības centriem, kur var iegādāties visu nepieciešamo ikdienai un svētkiem, sākot no kosmētikas līdz pat mēbelēm. Tāds ir arī interneta veikals Hansapost.lv – viens no vadošiem e-komercijas pārstāvjiem Latvijā. Iepērkoties Hansapost.lv, Tu vari būt pārliecināts par preču kvalitāti, bet īpašie piedāvājumi un akcijas palīdzēs Tev ietaupīt.

Viss nepieciešamais ērtai un patīkamai dzīvei
Interneta veikala neapšaubāma priekšrocība ir iespēja pasūtīt dažādu kategoriju preces  vienuviet. Izmantojot Hansapost.lv, Tu varēsi iegādāties gan mājsaimniecības preces, gan interesantas dāvanas viena pasūtījuma ietvaros. Veikala preču klāsts apmierinās pat prasīgākos klientus, jo tur var iegādāties
- elektroniku un sadzīves tehniku no tirgus līderiem un ekonomiskāko modeļu ražotājiem;
- dažādu stilu mēbeles mājai un dārzam;
- preces atpūtai, skaistumam un veselībai;
- visu nepieciešamo bērniem – preces zīdaiņiem, rotaļlietas, apģērbu, skolas somas.

Lai iepirkšanās būtu ātrāka, izmanto meklēšanas filtrus un atlasi preces pēc cenas, ražotāja, popularitātes un tehniskajiem parametriem. Salīdzini iepatikušās preces un pasūti tiešsaistē vai ar telefona un faksa palīdzību. Tiem, kuriem patīk aizpildīt papīra formāta dokumentus, interneta veikals Hansapost.lv sniedz iespēju pasūtīt preces ar Latvijas Pasta starpniecību.

Trīs Hansapost.lv klientu priekšrocības
Interneta veikals Hansapost.lv ir nevis noliktava, bet īsts veikals, kas komunicē ar klientiem un veido patīkamu, pircējiem draudzīgu vidi. Ir vērts izmēģināt Hansapost.lv pakalpojumus, jo
- pastāvīgie klienti katru mēnesi saņem Hansapost.lv bezmaksas katalogu ar labākajiem piedāvājumiem;
- iepirkšanās Hansapost.lv ir interesanta, jo veikals regulāri rīko akcijas. Sekojot Hansapost.lv Facebook.com kontam, Tu pirmais uzzināsi par īpašajiem piedāvājumiem un varēsi saņemt dāvanas;
- Hansapost.lv neprasa priekšapmaksu, tāpēc par pirkumu varēsi norēķināties piegādes brīdī. Tas ir īpaši izdevīgi, ja veic pasūtījumu dažas dienas pirms algas.

Visām Hansapost.lv precēm ir ražotāja garantija, un pircēja tiesības tiek aizsargātas saskaņā ar Latvijas likumdošanu. Lai iepazītos ar pirkuma līgumu, piegādes un apmaksas nosacījumiem, ienāc www.hansapost.lv. Klientu apkalpošana notiek katru dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 20.00, bet pasūtīt tiešsaistē Tu vari jebkurā diennakts laikā. Aplūko pilnu preču klāstu un uzzini, kādi īpašie piedāvājumi ir aktuāli šobrīd!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)