Banner 980x90

Izsludina konkursu uz Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja amatu

Daugavpils, 29.jūn., LETA. Balvu novada pašvaldība izsludinājusi atklātu konkursu uz Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja amatu, aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Amata pretendentiem jābūt ar akadēmisko izglītību vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību, vismaz triju gadu darba pieredzi izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī un vēl vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanām profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, vēlama arī darba pieredze kultūras un/vai sporta jomā.

Pretendentiem līdz 18.jūlijam Balvu novada pašvaldībā jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, dzīves un darba apraksts (CV), izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, Pārvaldes darbības un Balvu novada izglītības, kultūras un sporta jomas attīstības koncepcija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)