Banner 980x90

Kozlovskis pārtrauks atvaļinājumu, lai dotos uz ārkārtas ES Tieslietu un iekšlietu padomi

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) pārtrauks atvaļinājumu un dosies uz ārkārtas Eiropas Savienības (ES) Tieslietu un iekšlietu padomi Briselē 22.septembrī, aģentūrai LETA pastāstīja ministra padomniece Daiga Holma.

Atsevišķi deputāti piektdien, 18.septembrī, Saeimas Eiropas lietu komisijas sēdē pauda izbrīnu par ministra došanos atvaļinājumā laikā, kad tiek pieņemti būtiski lēmumi saistībā ar bēgļu uzņemšanu.

Holma skaidroja, ka pēc Latvijas prezidentūras ES Padomē ministrs bijis atvaļinājumā tikai pāris dienas. Šis bija jau sen ieplānots atvaļinājums, ko ministrs bija iecerējis pavadīt kopā ar ģimeni. Diemžēl pirms pāris mēnešiem nevarēja paredzēt, kā jautājumi un plānotie pasākumi saistībā ar bēgļu krīzi attīstīsies un notiks.

Holma norādīja, ka ministrs pārtrauks atvaļinājumu un dosies uz ārkārtas ES Tieslietu un iekšlietu padomi Briselē 22.septembrī. Ministrijas viedokli šodien Saeimas Eiropas lietu komisijas sēdē pārstāv parlamentārā sekretāre Evika Siliņa un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)