Banner 980x90

Kredīts7.lv – parocīgi aizdevumi septiņas dienas nedēļā

Foto: Freerangestock.com
Foto: Freerangestock.com
"Kredīts7" ir nebanku aizdevējs, kas piedāvā naudas aizdevumus tieši tādā apmērā un ar tādiem termiņiem, kā klients vēlas un kas klientam ir pieejama, balstoties uz datiem par maksātspēju. Sīkāk par to, cik salīdzinoši ērti ir saņemt šo kredītu, var uzzināt vietnē https://www.kredits7.lv/, kur viss ir izskaidrots pavisam detalizēti. Būtiskākais ir norādīts tepat, taču, lai pieņemtu pārdomātu lēmumu pirms aizņemšanās, dodieties uz "Kredīts7" vietni un iepazīstieties ar visu informāciju!

Katram pašam vislabāk ir zināmas savas finanšu vajadzības un iespējas. Tikai jūs un neviens cits zināt, kā vislabāk rīkoties konkrētā situācijā. Negaidīti jādodas uz brālēna kāzām, bet tas budžetā nav ierēķināts? Nedoties turp? Nedāvināt neko un puķu vietā pasniegt diždadžu buķeti? Vai tomēr izdomāt, kur dabūt naudu līdz algas dienai, un ierasties kā parastam viesim? Te nav pareizās atbildes, tā jums jājautā sev pašam. Bet jāatzīst, ka vietne https://www.kredits7.lv/ ir allaž pieejama, lai sniegtu jums nepieciešamo naudas summu. Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju!

5 svarīgas lietas, kas patērētājiem ir jāzina par "Kredīts7"
• Katram lietotājiem tiek izveidots profils. Visu informāciju par noslēgtajiem līgumiem var atrast savā profilā, sadaļā "Dokumenti". Ērti!
• Uzņēmums nodrošina personas datu drošību un aizsardzību. Droši!
• Kredītņēmējs 14 dienu laikā drīkst izmantot atteikuma tiesības un atkāpties no kredītlīguma, nesniedzot detalizētu pamatojumu. Tiesa, ja tiek izmantotas atteikuma tiesības, kredītņēmējam ir jāatmaksā viss izsniegtais kredīts, kā arī ar tā izsniegšanu un izmantošanu saistītās komisijas maksas. Pretimnākoši!
• Noteiktās situācijās kredītdevējam ir tiesības pieprasīt, lai kredītņēmējs atmaksātu visu aizdevumu vēl pirms termiņa iestāšanās. Realitātē tas gan nozīmē vien to, ka šāds scenārijs var tikt īstenots situācijās, kad kredītņēmējs ir sniedzis nepatiesu informāciju par savu maksātspēju, nepatiesus personas datus, netiek pildīti līguma nosacījumi, vairāk nekā 30 dienas ir nokavēta kredīta atmaksa. Tie visi ir īpaši apstākļi. Ja tiek norādīta patiesa informācija un tiek ievēroti līguma nosacījumi, kredītdevējam nav nekāda iemesla izmantot šīs savas tiesības.
• Attiecības starp kredītņēmēju un kredītdevēju tiek regulētas ar valstī spēkā esošajiem tiesību aktiem, tostarp Civillikumu, Patērētāju tiesību aizsardzības likumu, MK noteikumiem Nr. 1219 "Noteikumi par patērētāja kreditēšanu", kā arī MK noteikumiem Nr. 648 "Noteikumi par distances līgumu par finanšu pakalpojumu sniegšanu".

Protams, jebkuras kredītsaistības uzliek pienākumus. Nelielu kredītu priekšrocība ir pavisam acīmredzama – jo mazāk naudas ir paņemts, jo ātrāk to var atdot, lai pēc tam dzīvotu mierīgi tālāk.

Kad var noderēt nelieli aizdevumi?
Nelieli naudas aizdevumi ar īsiem atmaksas termiņiem ir visai iecienīti radošu cilvēku vidū kāda pavisam vienkārša iemesla dēļ – radoši cilvēki visbiežāk atlīdzību saņem neregulāru autoratlīdzības maksājumu veidā. Ienākumu svārstības no mēneša uz mēnesi var būt visai ievērojamas, taču ikdienas izmaksas lielākoties ir stabilas, tādēļ nav nekas neparasts, ja, piemēram, operators, kurš strādā pēc līgumdarba principa, atlīdzību saņem reizi vairākos mēnešos.

Parasti šādi autoratlīdzību saņēmēji ir:
• fotogrāfi,
• operatori,
• mākslinieki,
• rakstnieki,
• tulkotāji,
• dzejnieki.

Situācijas var būt dažādas, bet noteiktu profesiju pārstāvjiem iespēja bez galvassāpēm apmaksāt tēriņus, līdz tiks saņemts kārtējais honorārs, ir ārkārtīgi būtiska.

Ja arī jums ir interese par īstermiņa vai ilgtermiņa aizdevumu, vienkārši atveriet vietni https://www.kredits7.lv/, lai uzzinātu vairāk par pieejamajām iespējām! Pievērsiet uzmanību, ka ir pieejama ilgtermiņa aizdevuma iespēja – tas nozīmē iespēju saņemt lielāku summu un atmaksāt to pa daļām. Tas ir parocīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)