Banner 980x90

Kubulu kultūras namā notiks trešais dzīvās mūzikas grupu festivāls "Savējie 2015"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
6.novembrī no plkst.21.00 līdz 04.00 Balvu novada Kubulu kultūras namā tiks organizēts trešais dzīvās mūzikas grupu festivāls "Savējie 2015".

Kā pilsētas informācijas portālam Balvi24.lv ziņo festivāla "Savējie 2015" organizators Māris Lāpāns, pirmie divi festivāli ir  pagājuši ļoti aizraujošā un enerģiskā gaisotnē, kas, protams, prognozējas arī šogad. Šajā reizē festivālā piedalās deviņas grupas. Tās ir grupas Kiwi no Varakļāniem, Ilūzija no Viļāniem, Unknown Artist no Upītes,  D- Light no Preiļiem, Mani Mākoņi & Dagmāra Laicāne  no Balvem, Napruots no Rekavas, Alu Cilvēki no Balviem, Sikspārnis no Kubuliem, kā arī  kādreiz slavenā grupa Ferrum no Cēsīm, kas ir atkal apvienojusies pēc apmēram 20 gadu klusēšanas pauzes. Katra grupa uzstāsies ar pusstundas garu programmu.

To izpildījumā būs dzirdamas gan oriģināldziesmas, gan latviešu šlāger un pop mūzika, kā arī  latgaliskās rock mūzikas intonācijas un pasaules popmūzika. Pēc grupu uzstāšanās paredzēts ir arī Jam Session, kur dažādu grupu mūziķi bez iepriekšējas mēģināšanas vienojas kopīgā improvizētā muzicēšanā. Darbība notiks uz divām ar kvalitatīvu skaņu un gaismu aprīkotām skatuvēm. Darbosies kafejnīca.

Ieejas maksa festivālā līdz plkst.22.00 četri eiro, vēlāk pieci eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)