Banner 980x90

Latgalē par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu ar helikopteru meklē, iespējams, bruņotu vīrieti

Rīga, 28.marts, LETA. Latgalē Valsts policija (VP) aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu ar helikopteru meklē, iespējams, bruņotu vīrieti.

Rīgas reģiona pārvaldes likumsargi aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu meklē 1984.gadā dzimušo Māri Zvirgzdiņu. Policijā gan aģentūrai LETA neatklāja, par kādu tieši noziegumu vīrietis ir meklēšanā. Likumā teikts, ka sevišķi smags noziegums ir tīšs nodarījums, par kuru paredzēta brīvības atņemšana uz laiku, ilgāku par astoņiem gadiem, vai mūža ieslodzījums. Tādi noziegumi, piemēram, ir slepkavība, bruņotas laupīšanas.

Vīrietis ir apmēram 1,65-1,70 metrus garš, sportiskas miesas uzbūves, tumšiem matiem, tumšām acīm. Viņš var nēsāt optiskās brilles.

Jau otrdien un aizvadītajā naktī Balvu novada Kubulu pagasta mazdārziņu teritorijā norisinājās vērienīgi vīrieša meklēšanas pasākumi, kuru laikā tika iesaistīts arī helikopters.

Ņemot vērā, ka šī meklēšanas operācija nevainagojās panākumiem, policija turpina vīrieti meklēt, un iedzīvotāji tiek aicināti saglabāt īpašu piesardzību. Valsts robežsardzes preses pārstāve Kristīne Pētersone aģentūrai LETA teica, ka meklēšanā tika izmantots robežsardzes helikopters. Patlaban helikopters netiek izmantots, taču nav izslēgts, ka policija vēlreiz lūgs robežsardzes palīdzību.

Ņemot vērā, ka vīrietis var būt agresīvs, bīstams un bruņots, policija kategoriski aicina iedzīvotājus pašiem neiesaistīties viņa meklēšanā. Tāpat savās automašīnās nedrīkst uzņemt nepazīstamus "stopētājus", un par ikvienu aizdomīgu personu nekavējoties jāziņo policijai.

Pēc ziemas atgriežoties savos mazdārziņos un dārza mājiņās, Balvu un tuvāko novadu iedzīvotāji aicināti pievērst uzmanību, vai mājiņās neatrodas viņiem nepiederošas lietas un aizdomīgi priekšmeti, kas varētu liecināt, ka mājiņā ir mitinājies svešs cilvēks. Arī šādā gadījumā jāinformē policija.

Policija atkārtoti aicina atsaukties ikvienu, kuram ir zināma viņa iespējamā atrašanās vieta vai jebkāda cita informācija, kas var noderēt viņa meklēšanā. Informēt policiju iespējams zvanot pa tālruņa numuru 67 086 430 vai 110, vai arī vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)