Banner 980x90

Latgalē vīrietis iecērt plaukstā, bet cits traumē roku ar motorzāģi

Rīga, 20.marts, LETA. Vakar Latgalē mediķi sniedza palīdzību vīrietim, kurš iecirta plaukstā, kā arī citam vīrietim, kurš traumēja roku ar motorzāģi, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vienā no šiem gadījumiem 50 gadus vecs vīrietis, skaldot malku, ar cirvi trāpīja plaukstā. Viņš slimnīcā tika nogādāts ar brūci plaukstā un pirksta lūzumu.

Savukārt otrā gadījumā 52 gadus vecs vīrietis, veicot darba pienākumus, traumēja roku ar motorzāģi. Viņš slimnīcā tika nogādāts ar brūci apakšdelmā un aizdomām par kaulu bojājumu.

Tāpat Latgalē 57 gadus vecs vīrietis neskaidros apstākļos alkohola reibumā izkrita pa logu no otrā stāva, kas ir apmēram četru metru augstums. Vīrietis guva mugurkaula traumu, turklāt mediķiem ir aizdomas, ka vīrietis varētu būt guvis arī mugurkaula skriemeļu lūzumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1357 izsaukumiem, no kuriem 159 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)