Banner 980x90

Latvijā piemin barikāžu laiku, samazinājies studējošo skaits, Porziņģis balsojumā sestajā vietā

Foto: Zane Bitere/ LETA
Foto: Zane Bitere/ LETA
Piektdien, 20.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Automašīnu sadursmē uz Auces tilta cietis autovadītājs

Ceturtdien Jelgavas novadā, Līvbērzes pagastā, uz Auces tilta sadūrušās divas automašīnas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Foto: LETAFoto: LETA

Vidzemē piemin barikāžu laiku

Piektdien, 20.janvārī daudzviet Vidzemē notiks barikāžu laikam veltīti piemiņas pasākumi, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībās.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valmieras policija lūdz palīdzību 43 gadus vecas sievietes meklēšanā

Bezvēsts pazudusi Meškova Jeļena dzimusi 1973.gadā. 2017.gada 18.janvārī plkst.19.40 izkāpusi no mikroautobusa, kas braucis no Vācijas uz Latviju. Sieviete izkāpusi degvielas uzpildes stacijā NEAR ESSENEL uz autobāņa. Cik zināms no radiniekiem, tad J.Meškova ir braukusi ar TAXI Nr.050713700 uz Brēmeni.

Foto: Valsts PolicijaFoto: Valsts Policija

Jelgavas novadā par 221 092 eiro izbūvēs gājēju celiņus un sakops dīķi

Jelgavas novadā atsevišķos pagastos šogad par 221 092 eiro plānots izbūvēt gājēju-velosipēdistu celiņus, kā arī sakopt dīķi Elejas parkā, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības pārstāve Dace Kaņepone.

Foto: LETAFoto: LETA

Porziņģim sestā vieta NBA Visu zvaigžņu spēles balsojumā

Latviešu talants Kristaps Porziņģis izcīnījis sesto vietu Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles līdzjutēju, mediju un basketbolistu balsojumā starp Austrumu konferences uzbrucējiem un centra spēlētājiem, liecina turnīra rīkotāju ceturtdien publicētie gala rezultāti.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Studējošo skaits Latvijas augstākās izglītības iestādēs samazinājies par 1,6%

Šajā akadēmiskajā gadā studējošo skaits Latvijas augstākās izglītības iestādēs samazinājies par 1,6%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

E-veselības funkcionalitātes pārbaudē konstatē virkni nepilnību; sistēmas pilnveidošanai sniedz 20 rekomendācijas

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM), pārbaudot Nacionālā veselības dienesta (NVD) īstenotā e-veselības projekta funkcionalitāti, atklājusi virkni nepilnību. Pārbaudes rezultātā sniegtas vairāk nekā 20 rekomendācijas sistēmas ērtuma un lietojamības pilnveidošanai.

Foto: Ieva Makere/ LETAFoto: Ieva Makere/ LETA

Latvijas slēpošanas trases daudzviet apmeklētājiem nedēļas nogalē būs atvērtas

Šajā nedēļas nogalē slēpošanas trases daudzviet Latvijā apmeklētājiem būs atvērtas, aģentūra LETA uzzināja, aptaujājot slēpošanas trašu pārstāvjus.

Foto: LETAFoto: LETA

Arī apgabaltiesa pagaidām neaptur lēmumu par Madonas vidusskolu apvienošanu

Administratīvā apgabaltiesa noraidījusi sūdzību par lēmumu, ar kuru noraidīta prasība apturēt Madonas domes lēmumu apvienot un reorganizēt Madonas 1. un 2.vidusskolu.

Foto: LETAFoto: LETA

Lembergs: Ventspils brīvostas auto neizmantoju privātām vajadzībām

Ventspils mērs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij") nedomā, ka regulāra braukāšana uz Rīgas apgabaltiesu, kur tiek izskatīta viņa krimināllieta, ar Ventspils brīvostai piederošo luksus automašīnu "Audi A8L W12" ir uzskatāma par šī spēkrata izmantošanu privātām vajadzībām. Galvaspilsētā Lembergam esot arī dažādas darba darīšanas.

Foto: LETAFoto: LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)