Banner 980x90

Līdz februārim atliek krimināllietas iztiesāšanu par septiņu Afganistānas pilsoņu nelikumīgu pārvietošanu pāri robežai

Daugavpils, 20.janv., LETA. Sakarā ar viena no apsūdzētajiem slimību Rēzeknes tiesa Balvos līdz 8.februārim atlikusi krimināllietas skatīšanu par septiņu Afganistānas pilsoņu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Viens no apsūdzētajiem savu vainu atzinis tikai daļēji un lūdzis veikt pierādījumu pārbaudi. Kopumā minētajā krimināllietā ir apsūdzētas sešas personas.

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja prokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina, 2015.gada jūlija beigās tika izveidota organizēta grupa, kurā bija Vācijā dzīvojoša persona un divas izmeklēšanas laikā nenoskaidrotas personas Krievijā, kā arī vēl sešas personas, kuras veica nelegālo imigrantu pārvietošanu pāri Krievijas-Latvijas robežai tālākai pārvietošanai uz citām Šengenas dalībvalstīm.

Pret Vācijā un Krievijā dzīvojošajām personām kriminālprocess izdalīts atsevišķā lietvedībā.

Prokuratūra apsūdzību sešām personām uzrādījusi, jo tās no Krievijas Latgalē pārvietoja pāri valsts robežai septiņus Afganistānas pilsoņus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)