Banner 980x90

Lielā Talka Balvu novadā

Foto: balvi.lv
Foto: balvi.lv
Lielā Talka Latvijā notiek jau kopš 2008.gada, un katru gadu šajā akcijā iesaistās arī Balvu novada iedzīvotāji. Šogad uz labiem darbiem un cīņā ar ļauno – atkritumiem un vides piesārņotājiem, doties aicināja pats Cūkmens, kurš 23.aprīļa rītā Balvu pilsētas parkā aicināja visus talkotājus nodot Cūkmena zvērestu un nemēslot mežā.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informēja Balvu novada pašvaldībā, Balvu pilsētā talkas dienā tika savākti atkritumi Pelnupītes krastos, sakopta teritorija Dzirnavu ielā, pilsētas parkā, pie Balvu ezera un citās vietās. Kopumā novadā tika izlietoti aptuveni 5000 maisi un savāktas 42 tonnas atkritumu. Savukārt SIA "ZAAO" rīkotajā lielgabarīta atkritumu savākšanas akcijas laikā, Balvu EKO laukumā trīs dienu laikā tika atgādāti 80 m3 atkritumu.

Pēc kopīga dienas darba Balvu novads šajā pavasarī ir kļuvis vēl tīrāks un sakoptāks. Paldies visiem čaklajiem talkotājiem, jo īpaši PA "San-tex" darbiniekiem, kuri nenogurstoši strādāja visas dienas garumā, kā arī PII "Pīlādzītis" kolektīvam, kuri kārtējo gadu Lielajā Talkā piedalījās ļoti kuplā skaitā. Paldies arī tradicionālās talkas zupas gatavotājiem un atbalstītājiem – SIA "Balvu maizīte", veikalam "Supernetto", SIA "Rēzeknes gaļas kombināts", SIA "Liepas Z".

Lielās Talkas noslēgumā, kā pateicību par darbu, daži veiksminieki izlozes kārtībā ieguva Lielās Talkas t-kreklus un Fiskars grābekli, lāpstu un dārza šķēres.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)