Banner 980x90

Lietavu un plūdu nodarītos postījumus Rugāju novada pašvaldības autoceļiem par 78 250 eiro novērsīs SIA "Liepas Z"

Daugavpils, 14.nov., LETA. Lietavu un plūdu nodarītos postījumus Rugāju novada pašvaldības autoceļiem novērsīs Balvu novadā reģistrētā ceļu un tiltu būves un uzturēšana SIA "Liepas Z", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Publisko iepirkumu par tiesībām veikt lietavu un plūdu seku novēršanu pašvaldības autoceļiem izsludināja Rugāju novada dome. Savus piedāvājumus tam iesniedza viens pretendents.

Lietavu un plūdu nodarīto postījumu novēršana Rugāju novada pašvaldības autoceļiem kopējās izmaksas ir 78 250 eiro.

Pērn SIA "Liepas Z" strādājusi ar 1 367 561 eiro apgrozījumu, pārskata gadu noslēdzot ar 22 815 eiro zaudējumiem. Gadu iepriekš uzņēmuma apgrozījums bija 1 404 366 eiro, bet peļņa - 138 066 eiro. Pērn SIA "Liepas Z" nodarbināja 32 cilvēkus jeb par diviem vairāk nekā gadu iepriekš.

SIA "Liepas Z" īpašnieks ir Edvīns Dille.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)