Banner 980x90

Mandātu noliek Viļakas novada domes deputāte Šaicāne

Daugavpils, 27.okt., LETA. Viļakas novada domes sēdē pašvaldības deputāti akceptējuši savas kolēģes Ilzes Šaicānes (Latgales partija) lēmumu nolikt deputātes mandātu pirms termiņa beigām.

Viļakas novada domē aģentūra LETA noskaidroja, ka lēmumu par deputātes mandāta nolikšanu Šaicāne pieņēmusi sakarā ar iecelšanu Viļakas sociālās aprūpes centra vadītājas amatā pēc konsultācijām ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja atbildīgajām amatpersonām.

Šaicāni deputāta krēslā Viļakas novada domē varētu nomainīt Upītes pamatskolas direktore Svetlana Bukovska, kas Latgales partijas sarakstā ir nākamā deputāta kandidāte.

Deputātes pienākumus Bukovska varētu sākt pildīt jau pēc nepilna mēneša - nākamajā Viļakas novada domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)