Banner 980x90

Mandātus noliek divi Viļakas novada domnieki

Rīga, 13.jūn., LETA. Mandātus nolikuši Viļakas novada domes deputāti Georgijs Logins (Latgales partija) un Alberts Draviņš ("Vienoti Latvijai"), aģentūra LETA uzzināja domē.

Logins pārstāv novada domes priekšsēdētājas Sergeja Maksimova politisko spēku, un pilnvaras pirms termiņa izbeigtas pēc paša deputāta iesnieguma. Logins darbojas vietējā pensionāru biedrībā.

Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas datiem Logina vietā domē darbu varētu sākt pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Inese Circene.

Savukārt zemnieku Draviņu, kura pilnvaras arī izbeigtas pēc paša iniciatīvas, domē varētu aizstāt veterinārārste Inese Prava.

Līdz šim Logins strādājis pašvaldības Ētikas komisijā, bet Draviņš Nemateriālo ieguldījumu, pamatlīdzekļu un krājumu norakstīšanas komisijā, Komisijā lēmumu pieņemšanai par lauksaimniecības zemes iegūšanu īpašumā, Medību koordinācijas un Viļakas novada pašvaldības komisijā starptautiskās sadarbības jautājumos. Abi no visiem amatiem atcelti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)