Banner 980x90

Medņevu sestdien pieskandinās ermoņiku skaņas

Foto: Renāte Lazdiņa
Foto: Renāte Lazdiņa

Viļakas novada Medņevas tautas namā sestdien, 28.novembrī, plkst.19.00 notiks ermoņiku festivāls „Ermoņiku skaņas 10”.

Kā pilsētas informācijas portālam Balvi24.lv pastāstīja Medņevas TN vadītāja Skaidrīte Šaicāne, šogad pasākumā piedalīsies vairāk kā 40 ermoņiku muzikanti no visas Latvijas.

"Ermoņiku pilsēta mēs esam! Un to visi jau zin, ja kādreiz kautrējās spēlēt ermoņikas, tad tagad, pateicoties muzikantiem, kuri patiešām spēlē no visas sirds, visi lepojas ar šī instrumenta spēlēt prasmi," stāsta Šaicāne, piebilzdama, ka šie svētki viņai esot paši mīļākie.

Šis pasākums iemīļots ir arī ne tikai medņeviešiem, bet arī tālākiem ciemiņiem, jo, kā norāda Šaicāne, uz Medņevu sabrauc ne tikai muzikanti no visas Latvijas, bet arī klausītāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)