Banner 980x90

Nav izdevies izsolīt īpašumu "Zaķusala"

Pirmdien, 29.februārī, Latgales apgabaltiesas zvērinātas tiesu izpildītājas Lilijas Solovjovas prakses vietā Rēzeknē nav izdevies pārdot nekustamo īpašumu "Zaķusala", kas atrodas Balvu novada Krišjāņu pagastā.

Izsolei nav pieteicies neviens pretendents.

Kā ziņots, īpašums pieder SIA "Experience", liecina informācija "Latvijas Vēstnesī". Izsole notika Krievijā reģistrētās "Investbank" labā ar tiesas ceļā apstiprinātiem pārdošanas nosacījumiem.

Izsolāmais nekustamais īpašums sastāv no četriem zemesgabaliem ar kopējo platību 93,5 hektāri. Tam noteikts aizliegums bez "Investbank" rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt vai apgrūtināt ar lietu tiesībām. Nekustamā īpašuma izsoles sākumcena - 90 470 eiro. Izsoles solis - 1000 eiro.

Īpašumam nostiprināta hipotēka par aizdevuma blakus prasījumu summu 5 130 000 latu (7 299 374 eiro). Kreditors - "Investbank".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Experience" reģistrēta 2004.gadā. Uzņēmums nodarbojas ar būvniecības projektu izstrādi.

Uzņēmums pieder privātpersonai no Krievijas - Aleksejam Kapustinam.

2013.gadā "Experience" strādājis ar 180 000 eiro apgrozījumu un 190 000 eiro peļņu. Savukārt iepriekšējos gados uzņēmumam bijuši zaudējumi, tostarp 2010.gadā zaudējumi pārsnieguši trīs miljonus eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)