Banner 980x90

Nedēļas nogalē norisināsies Balvu novada svētki "Soli pa solim ar kino"

Foto: Balvi24.lv
Foto: Balvi24.lv
Sestdien, 20.augustā, norisināsies Balvu novada svētki "Soli pa solim ar kino", aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Svētku pasākumus plkst.10.00 ievadīs dievkalpojums Balvu Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcā. Šajā pat laikā pie Balvu ezera sāksies sacensības pludmales volejbolā. Stundu vēlāk Balvu pilsētas parkā sāksies tirgus lustes, būs aplūkojama ziedu paklāju izstāde, darbosies fotosalons ar kino rekvizītiem un piepūšamās atrakcijas.

Plkst.12.00 Balvu ezerā sāksies peldlīdzekļu parāde, bet stundu vēlāk Balvu pilsētas parkā būs skatāmi spēkavīru paraugdemonstrējumi. Brīvības ielā pie muzeja risināsies strītbola sacensības, bet Balvu pilsētas stadionā - Vidzemes 2.līgas čempionāta spēle futbolā starp mājiniekiem un Cēsu komandu.

Balvu pilsētas parkā no plkst.13.30 varēs aplūkot zemessargu bruņojumu un ekipējumu, sekot līdzi paraugdemonstrējumiem, darbosies lauku virtuve, notiks arī puķumīļu tikšanās - ziedu kompozīciju izstāde. Savukārt Balvu pilsētas skvērā radošajās darbnīcās būs iespēja veidot ziedus no salvetēm, apgleznot ķermeni ar hennu, apgleznot seju un līdzpaņemtos T-kreklus.

Balvu pilsētas estrādē plkst.14.30 sāksies Valmieras kinoizrāde bērniem "Kung Fu panda", bet pie strūklakas "Ūdensroze" būs iespēja doties izbraucienā ar elektromobili un retro motocikliem. Savukārt plkst.15.30 Balvu muižas koncertzālē gaidāma tikšanās ar kinorežisoru Jāni Streiču.

Plkst.16 Balvu pilsētas parkā durvis vērs dejas darbnīca - hiphopa, zumbas, modernās dejas, rokenrola priekšnesumi, Latvijas vadošo "streetdance" horeogrāfu uzstāšanās un meistarklase -, bet stundu vēlāk Balvu pilsētas estrādē sāksies Normunda Rutuļa un pavadošās grupas koncerts. Turpinājumā - ziedu kompozīciju izsole.

Plkst.18.30 no Balvu kultūras un atpūtas centra autostāvvietas startēs netradicionālo braucamrīku parāde, bet pusstundu vēlāk sāksies svētku gājiens.

Svētku lielkoncerts ar Ilonas Bageles, "Laimas muzikantu" un Nacionālā teātra dziedošo aktieru ansambļa "Drama" uzstāšanos Balvu pilsētas estrādē sāksies plkst.19.30. Pasākuma gaitā arī tiks pasniegti Atzinības raksti, apbalvoti netradicionālo braucamrīku, peldlīdzekļu parādes un gājiena dalībnieki, kā arī noskaidroti izlozes uzvarētāji.

Balvu novada svētku noslēgumā plkst.22.00 Balvu pilsētas estrādē būs zaļumballe kopā ar grupām "Inga un Normunds" un "Alu cilvēki".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)