Banner 980x90

Nedēļas vidū iespējams sniegs, brīvdienās - siltums līdz +15 grādiem

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Marta pēdējā nedēļā Latvijā būs vērojami laika apstākļu kontrasti - nedēļas vidū gaidāmo drēgno laiku nomainīs ievērojami siltāks laiks nedēļas nogalē, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pirmdiena un otrdiena gaidāma pārsvarā sausa un saulaina, tomēr pūtīs brāzmaini rietumu, ziemeļrietumu vēji, kas galvenokārt valsts austrumu pusē pastiprināsies brāzmās līdz 17 metriem sekundē. Pēc siltās pirmdienas gaisa temperatūra otrdien pazemināsies.

Darba nedēļas vidū Latvijai pietuvosies ciklons, kas trešdien daudzviet atnesīs sniegu. Naktīs gaisa temperatūra noslīdēs līdz +1..-4 grādiem, dienas laikā tā sasniegs vien +1..+4 grādus. Vējš pūtīs no ziemeļrietumiem un būs lēns līdz mērens.

Tuvojoties nedēļas izskaņai, Latvijā ieplūdīs siltas gaisa masas no rietumiem. Un, kā tas ir ierasts, tās līdzi sev nesīs mitrumu. Pašreizējās prognozes liecina, ka aprīļa pirmajās brīvdienās gaidāms lietus un gaisa temperatūra sasniegs +7..+13 grādu, dienvidu novados pat +15 grādu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)