Banner 980x90

Noslēdzies "Rugāji Trophy 2015"

Latvijas Trofi reidu čempionāta 3.posms ir noslēdzies. Šīs bija pēdējās sacensības Latvijā 2015.gada sezonā.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informēja pasākuma organizatori, uz nākamo un jau pēdējo posmu būs jādodas pie kaimiņiem, uz Igauniju.

Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 3.posmā pirmspēdējās sezonas sacensībās TR1 klases ekipāžas vienu pēc otras piemeklēja tehniskas ķibeles, kas liedza vairākiem sezonas favorītiem cīnīties par godalgotām vietām Rugājos. Nekā patīkama, taču šis fakts ļauj saglabāt kopvērtējuma rezultātu intrigu līdz pat pēdējā posma finišam. Rugājos pirmo vietu pārliecinoši izcīnīja Sergeja Iskrova ekipāža ar stūrmaņiem Raivi Jaunzemu un Zigmāru Streļakovu. Otrajā vietā ļoti pieredzējusī igauņu ekipāža Arto Kunnapas, Gunnar Obolenski un Kairi Heinaru-Kunnapas. Sīvā cīņā, piekāpjoties igauņiem vien par dažiem punktiem, Latvijas Trofi reidu iepriekšējās sezonas uzvarētāji Dzintars Urniežus ar palīgiem Induli Pakalnīti un Jāni Kancānu.

Rugājos bija fantastiska iespēja trasē redzēt TR3 klases sportistus – tas šajā sezonā mājas dubļos ir īpašs notikums. Cīņa bija ļoti līdzvērtīga un par "mata" tiesu – vien ar 2 punktiem Vilnis Zeiza un Artūrs Melnis pierādīja, ka prot nepārspējami braukt – viņi uzvarētāju godā. Otrie – igauņu ekipāža Tarvo Klaasimäe ar stūrmani Ivar Parks. Arī trešā vieta igauņu ekipāžai Rene Derrik un Priit Kasesalu.

Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta Tūrisma kausa izcīņas 3.posmā Rugājos uzvarēja Arnis Pušs ar stūrmaņiem Alvi Reinšmitu un Edvardu Ošupu. Otrie – Surens Jegiazarjans ar stūrmaņiem Imantu Vidiņu un Artjomu Peku, trešajā vietā atstājot Edvīnu Vansoviču ar palīgu Gati Vidiņu. Sacinājumi? Gaužām vienkārši un bez pārsteigumiem – lai uzvarētu Tūrisma kausā, ir jāgūst nopietns rūdījums kāda no sporta klasēm. Nākamajā sezonā varbūt šo nepielūdzamo statistika vajadzētu ņemt vēra tiem Tūrisma kausa dalībniekiem, kam līdz uzvarai mazliet pietrūkst – vismaz dažus gadus patrenēties kāda no sporta klasēm.

CanAm Trophy Latvia 2015 braucēji dalās 2 klasēs – sporta un hobija. ATV sporta klasē šoreiz uzvaras laurus plūca Sandis Putniņš paliekot nepārspēts abos braucienos. Otrajā vietā –Rolands Gusts. Trešā vieta grūtā cīņā Agrim Jansonam. Hobija klasē pārāks par konkurentiem bija Andris Šalaginovs, līdz ar ko godam izcīnīta pirmā vieta. Pavisam nedaudz līdz uzvarai pietrūka Stefanam Borozkinam – viņš otrais, aiz sevis, trešajā vietā atstājot Edgaru Kovalu.

Latgales kausa 2015 "mazo" klasē nepārspēts palika smagākās labās kājas īpašnieks Valdis Madernieks ar ātrāko skrējēju Jāni Vētru. Izrādās, ka kaimiņiem igauņiem ļoti patīk mūsu Ērgļu cīņas un viņiem lieliski izdodas – otrie Tonu Zeiger un Raul Lukk, trešajā vietā atstājot arī Igaunijas ekipāžu – Toomas Land un Karlis Land. "Lielo" klasē Rugājos uzvarēja APE Team ekipāža – Mairis Jurka, Mārtiņš Apsītis un Edgars Ozoliņš. Otrajā vietā komandas biedri, arī APE Team - Ģirts gailītis ar Edgaru Miķelsonu. Trešajā vietā Dmitrijs Kurakins ar Andreju Reiniku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)