Banner 980x90

Pacienti ārstēsies renovētās Balvu un Gulbenes slimnīcu telpās

Trešdien, 7.augustā, Veselības ministrijas valsts sekretāra vietniece Daina Mūrmane-Umbraško dosies uz Balvu un Gulbenes slimnīcām, lai atklātu renovētās un rekonstruētās telpas, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Veselības ministrijas pārstāvis.

2010.gada 26.janvārī Gulbenes un Balvu slimnīcas veica reorganizāciju, izveidojot Gulbenes un Balvu slimnīcas apvienību un piedalījās Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projektā, kurā veikta uzņemšanas nodaļu, reanimācijas, dzemdību, ķirurģijas un terapijas nodaļu rekonstrukcijas darbi, kā arī veikti uzlabojumi operācijas zālē un dezinfekcija-sterilizācijas dienesta telpās, ierīkots lifts un veikta ēku ārējā renovācija.

Projekta kopējais finansējums ir gandrīz 2,5 miljoni lati, ERAF līdzfinansējums 2,1 miljons latu, valsts budžeta ieguldījums 190 tūkstoši lati un slimnīcu apvienības un pašvaldību ieguldījums 181 tūkstotis latu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)