Banner 980x90

Par nelikumīgu robežas šķērsošanu aiztur trīs Indijas pilsoņus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Valsts robežsargi ceturtdien, 21.jūlijā, par nelikumīgu robežas šķērsošanu aizturēja trīs Indijas pilsoņus.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Valsts robežsardzē, Viļakas pārvaldes Punduru robežapsardzības nodaļas robežsargi par nelikumīgu robežas šķērsošanu aizturēja trīs Indijas pilsoņus. Aizturētās personas pieprasīja patvērumu Latvijā. Patlaban notiek tālākas procesuālās darbības.

Savukārt Ludzas pārvaldes Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošie divi Tadžikistānas un viens Krievijas pilsonis intervēšanas laikā nevarēja uzrādīt pietiekamus iztikas līdzekļus Šengenas valstu apmeklējumam. Tika noformēti ieceļošanas atteikumi pie robežas, un personas tika atgrieztas uz Krieviju.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka uz Mančestru izceļojošam nepilngadīgajam Latvijas pilsonim nav vismaz viena vecāka notariāli apliecinātas piekrišanas bērna patstāvīgai izceļošanai no valsts. Tika noformēts lēmums par liegumu personai izceļot no Latvijas.

Kopumā ceturtdien, 21.jūlijā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 39 likumpārkāpumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)