Banner 980x90

Pēc nepilniem trim amatā pavadītiem mēnešiem atlūgumu uzrakstījusi Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centra direktore

Daugavpils, 9.marts, LETA. Pamatojoties uz viņas iesniegumu, Balvu novada dome atbrīvojusi no ieņemamā amata Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centra direktori Lieni Ivanovu, aģentūru LETA noskaidroja novada pašvaldībā.

Ivanova pēc Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centra direktores amatā aizvadītiem nepilniem trim mēnešiem ieņemamo amatu nolēmusi atstāt pēc pašas vēlēšanās.

Patlaban pašvaldībā tiek apsvērtas iespējas rast Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centram jaunu vadītāju. Līdz brīdim, kamēr tas tiks izvēlēts šīs funkcijas pildīs tūrisma centra speciāliste Ineta Bordāne.

Ivanovu Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centra direktora amatā Balvu novada dome iecēla aizvadītā gada decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)