Banner 980x90

Piekaramo griestu montāža un piekaramo griestu materiāli. SIA "Būvelements"

Griestu montāža, īpaši, ja tā ir specifiska, būs īsteni kvalitatīva tikai tad, ja tās veikšanu uztic jomas profesionāļiem. To atzinuši daudzi būvuzņēmumi un tāpēc vēršas pie profesionāliem darbuzņēmējiem.

Griestu montāža

Griestu montāža, īpaši, ja tā ir specifiska, būs īsteni kvalitatīva tikai tad, ja tās veikšanu uztic jomas profesionāļiem. To atzinuši daudzi būvuzņēmumi un tāpēc vēršas pie profesionāliem darbuzņēmējiem.

Visai bieži tiek uzskatīts, ka griesti ir otršķirīga interjera detaļa, kurai netiek veltīta īpaša uzmanība. Tas ir kļūdaini, jo griesti ne tikai būtiski iespaido kopējo telpas tēlu, bet arī kalpo kā funkcionāls objekts – tie var atbilst īpašām prasībām pret akustiku, triecienizturību, mitrumizturību, higiēnu un ekspluatācijas laiku.

Piekaramo griestu montāža tiek uzsākta ar telpas griestu līmeņa noteikšanu. Tam seko līniju atzīmēšana, un virs tām skrūvē piekaramo griestu L veida perimetru.  Kad perimetra līstes ir piemontētas, darbu turpina ar nesošo līstu montāžu. Pēc tam, kad būs izveidots griestu karkass, nepieciešams salikt griestu plāksnes. Tās sāk likt sānu malās. Griestu montāža būs pabeigta, kad tiks izliktas visas plāksnes – no sāniem līdz griestu vidum.

SIA "Būvelements" piedāvā dažāda veida iekšējos un ārējos apdares darbus, tajā skaitā piekaramo griestu montāžu.

Lasiet vairāk: http://buvelements.lv/index.php/services

Piekaramie griesti

Piekaramie griesti sākotnēji tika izmantoti tikai birojos, veikalos, mācību iestādēs un tamlīdzīgas telpās, taču mūsdienās tos arvien biežāk izmanto arī dzīvojamās telpās savu priekšrocību dēļ.

Piekaramie griesti tiek uzstādīti, izmantojot metāla karkasu, ko stiprina pie pārseguma. Piekaramie griesti – plāksnes, kasetes, paneļi vai latas – tiek uzstādītas uz karkasa, veidojot brīvu iekšējo telpu. Šo telpu var izmantot lietderīgi, tajā izvietojot jebkāda veida inženierkomunikācijas. Bieži armatūrā ierīko gaismas ierīces. Starp griestiem var arī izveidot slēpni. Piekaramie griesti pilda ne tikai dekoratīvo funkciju, bet arī paslēpj visu, ko nav vēlmes izlikt visu acu priekšā.

Piekaramo griestu paneļi tiek izgatavoti no tādiem materiāliem kā minerālšķiedra, metāls, ģipsis, ģipškartons, koks un plastmasa.
Piekaramie griesti ir ļoti viegli kopjami. Tos var tīrīt ar putekļusūcēju vai ar ūdeni un mazgāšanas līdzekļiem. Nav ieteicams izmantot abrazīvus materiālus, jo tie var bojāt griestu virsmu. Ja tomēr piekaramo griestu virsma ir noskrāpēta vai nedaudz bojāta, to var nomaskēt ar špakteli.

Lasiet vairāk: http://buvelements.lv/index.php/services

Akustiskie griesti

Akustiskie griesti mazina trokšņu līmeni telpā. Šādiem griestiem ir izcilas akustiskās īpašības – skaņas absorbcija un izolācija. Akustiskie griesti parasti tiek izstrādāti no stiklšķiedras. Akustiskie griesti ar perforētiem paneļiem visefektīvāk nodrošinās labu akustisko vidi.

Akustiskie griesti ir paredzēti telpām ar paaugstinātām prasībām pēc labas skaņu vides. Cilvēka komforts un darba spējas lielā mērā ir atkarīgas no telpu vides kvalitātes. Telpu piesārņojumu rada ne tikai putekļi, bet arī trokšņi no blakus esošām telpām un atbalsis. Akustiskie griesti spēj novērst šīs problēmas. Pārdomāti griestu risinājumi radīs telpu, kurā iespējams koncentrēties darbam vai arī relaksēties mājīgā atmosfērā.

Akustiskie griesti ir būtiska prasība darba vietās, birojos – kur nepieciešams samazināt trokšņu izplatību, runāt bez pārlieku lielas piepūles un ļaut klausītājiem viegli uztvert informāciju. Akustiskie griesti ir ļoti svarīgi arī visās telpās, kas saistītas ar mūzikas radīšanu vai ierakstīšanu – mēģinājumu telpās, studijās.

Lasiet vairāk: http://buvelements.lv/index.php/services

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)