Banner 980x90

Piektdien snigs un nedaudz līs

Rīga, 6.dec., LETA. Piektdien Latviju no rietumiem šķērsos plaša nokrišņu zona - gaidāms sniegs, kas pāries nelielā lietū, prognozē sinoptiķi.

Kurzemē sāks snigt nakts izskaņā, bet valsts austrumos tikai dienas otrajā pusē nedaudz snigs. Vietām gaidāma arī atkala, ceļi būs slideni.

Debesis aizklās bieza mākoņu sega, gaidāma dūmaka, piektdienas vakarpusē Kurzemē veidosies migla.

Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 8-13 metriem sekundē. Gaisa temperatūra naktī uz piektdienu pazemināsies līdz 0..-5 grādiem, dienā tā pakāpsies līdz -2..+3 grādiem, Dienvidkurzemes krastā - līdz +6 grādiem.

Rīgā piektdienas rītā sāks snigt, dienas otrajā pusē gaidāms arī neliels lietus. Dienvidaustrumu vējš brāzmās pūtīs līdz 12 metriem sekundē un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)