Banner 980x90

Premjers domā Latgales plānošanas reģiona vadītāju piesaistīt par ārštata padomnieku Latgales jautājumos

Rīga, 26.sept., LETA. Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) domā Latgales plānošanas reģiona vadītāju piesaistīt par ārštata padomnieku Latgales jautājumos.

Premjers LTV "Rīta panorāmā" sacīja, ka sadarbība ar plānošanas reģionu esot ļoti veiksmīga, bet minētā ideja par sadarbību padomnieka statusā ar pašu cilvēku vēl nemaz nav pārrunāta.

Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes priekšsēdētājs ir Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks (ZZS).

Politiķis stāstīja, ka šonedēļ vēl tiek apkopoti neseno lietavu nodarītie zaudējumi zemkopības nozarei, līdz ar to nākamnedēļ varēšot runāt par konkrētām vajadzībām un palīdzības iespējām. Paralēli zaudējumus rēķina arī pašvaldības.

Kučinska vērtējumā, krīzes situācija pēc plūdiem esot tikusi menedžēta "diezgan maksimāli labi".

12.oktobrī premjers vēlreiz tikšoties ar Latgales pašvaldībām, lai pārrunātu situāciju un vajadzības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)