Banner 980x90

Pušpuru "Balvu enerģijas" padomes priekšsēdētāja krēslā nomainījis Korlašs

Daugavpils, 7.aug., LETA. Siltumenerģijas ražošanas, pārvades un sadales AS "Balvu enerģijas" padomes priekšsēdētāja amatā Aigaru Pušpuru nomainījis Tālis Korlašs, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Balvu noada pašvaldībā, jūnija vidū par novada domes priekšsēdētāju ievēlētais Pušpurs (LZS) lūdzis atbrīvot viņu no AS "Balvu enerģijas" padomes priekšsēdētāja pienākumu pildīšanas sakarā ar lielo aizņemtību pašvaldības vadītāja amata pienākumu pildīšanā.

Pušpurs AS "Balvu enerģijas" padomes priekšsēdētāja pienākumus pildīja no 2016.gada 28.janvāra.

No jauna AS "Balvu enerģijas" padomē ievēlēts arī Ivans Baranovs, kurš minētajā struktūrā nomainījis Valdi Zeltkalnu.

Līdzšinējais AS "Balvu enerģijas" padomes loceklis Vilnis Dzenis ievēlēts par padomes priekšsēdētāja vietnieku.

Kā ziņots, šī gada jūnijā Balvu novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par pašvaldības vadītāju tika ievēlēts vēlēšanās Balvu novadā uzvarējušās Latvijas Zemnieku savienības pārstāvis Pušpurs.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Balvos reģistrētās AS "Balvu enerģija" apgrozījums pērn bija 1 433 549 eiro, kas ir par 155 121 eiro jeb aptuveni 13% vairāk nekā gadu iepriekš.

Pretēji 2015.gadam, kuru uzņēmums noslēdza ar 24 066 eiro zaudējumiem, pērn "Balvu enerģija" strādājusi ar 6052 eiro peļņu.

Pērn strādājošo skaits uzņēmumā palielinājies par vienu cilvēku, patlaban "Balvu enerģijā" nodarbināti 49 cilvēki.

2014.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1 317 863 eiro, bet peļņa - 31 009 eiro.

"Balvu enerģijas" galvenie saimnieciskās darbības veidi ir siltumenerģijas ražošana, pārvade un sadale Balvos. Tā lielākais akcionārs ir Balvu novada pašvaldība.

Uzņēmumā patstāvīgi tiek meklētas iespējas uzlabot siltumenerģijas ražošanas energoefektivitāti, saglabāt esošos un piesaistīt jaunus klientus.

Šajā saimnieciskajā gadā uzņēmums plāno turpināt kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu, peļņu nesošu un attīstību veicinošu saimniecisko darbību.

"Balvu enerģijas" akciju vairākums pieder Balvu novada pašvaldībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)