Banner 980x90

"Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienībā" būs pieejamas speciālistu konsultācijas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Septembrī "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienībā" būs pieejamas vairāku speciālistu konsultācijas, pilsētas informācijas portālu Pilseta24.lv informēja slimnīcā.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas ķirurgs, onkologs Vita Monkeviča pieņems pacientus Balvu slimnīcas ambulatorajā daļā 9.septembrī no plkst.14.00.

16.septembrī plkst.13.00 Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra telpās notiks Balvu, Gulbenes, Rugāju, Viļakas un Baltinavas novadu ģimenes ārstu, un ārstu speciālistu konference. Konferencē piedalīsies Rīgas Stradiņa universitātes profesors, kardiologs Oskars Kalējs un Rīgas Stradiņa universitātes iekšķīgo slimību katedras profesors, gastroenterelogs Anatolijs Danilāns.

2.oktobrī no plkst.13.30 Balvu slimnīcas ambulatorajā pacientus pieņems traumatologs Arnolds Skirmanis. Speciālists pacientus pieņems gan par maksu, gan ar ģimenes ārsta vai speciālista nosūtījumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)