Banner 980x90

"Bebr[a]s" konkursā rekordliels dalībnieku skaits!

Noslēgusies informātikas un loģiskās domāšanas konkursa "Bebr[a]s" pirmā kārta un noskaidroti spēcīgākie skolēni, kuri turpinās cīņu otrajā kārtā.

Savukārt konkursa organizatori pauž prieku, ka šogad piedalījies rekordliels skolēnu skaits. Šī gada "Bebr[a]s" konkursa 1. kārtā, kas norisinājās no 17. līdz 23.novembrim piedalījās nebijis skolēnu skaits – 7 872 (pagājušajā gadā konkurss pulcēja 1 209 dalībniekus). Liela bijusi ne vien skolēnu atsaucība, piesakoties individuāli, bet arī skolotāju.

Kopumā tika pieteiktas 168 skolas. Konkursa otrajā kārtā, 21. janvārī, RTU Inženierzinātņu vidusskolas telpās pulcēsies katras vecuma grupas 20 spēcīgākie dalībnieki. Dienas gaitā paredzēta ne vien cītīga uzdevumu risināšana, bet arī aizraujošas izklaides gaidot rezultātus. Lai konkurss nākamgad būtu vēl interesantāks un labāks – dalībniekiem ir iespēja dalīties ar saviem ieteikumiem "Bebr[a]s" mājaslapā - "www.visma.lv/bebrs".

Konkursa organizatori izskatīs visus ieteikumus un labākos iedzīvinās jau nākamajā "Bebr[a]s" konkursā. "Bebr[a]s" ir starptautisks informātikas un algoritmiskās domāšanas konkurss 5.-12. klašu skolēniem. Latvijā pirmais "Bebr[a]s" konkurss notika jau 2005.gadā, bet kopš 2016.gada tā organizēšanu ir uzņēmušies IT uzņēmumu grupa VISMA. Uzzināt vairāk par konkursu, kā arī apskatīt šī gada uzdevumus, iespējams "Bebr[a]s" mājaslapā "www.visma.lv/bebrs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)