Banner 980x90

"Gerbers & Ko" – restorāns Jūrmalā, banketu organizēšana, dzimšanas dienas svinību vietas

Baudot kūrorta pilsētas Jūrmalas piedāvātās atpūtas un izklaides iespējas, brīnumskaisto un vienmēr sakopto apkārtējo vidi, restorāns Jūrmalā ir ideāla vieta, kur iegriezties, lai ieturētu nesteidzīgu un neizsakāmi gardu maltīti.

Restorāns Jūrmalā

Baudot kūrorta pilsētas Jūrmalas piedāvātās atpūtas un izklaides iespējas, brīnumskaisto un vienmēr sakopto apkārtējo vidi, restorāns Jūrmalā ir ideāla vieta, kur iegriezties, lai ieturētu nesteidzīgu un neizsakāmi gardu maltīti.

"Majorenhoff" restorāns Jūrmalā būs īstā vieta, kur savas garšas kārpiņas varēs palutināt ikviens, pat prasīgākais gurmāns. Plašā un daudzveidīgā ēdienu izvēle, ko piedāvā restorāns Jūrmalā "Majorenhoff", uzlabos noskaņojumu un padarīs atpūtu Jūrmalā par neaizmirstamu piedzīvojumu, radot vēlmi atgriezties atkal un atkal. Jūrmalas restorāns "Majorenhoff" vienmēr tiecas savus apmeklētājus iepriecināt gan rīta stundās, gan pusdienās, gan vakariņās, piedāvājot izsmalcinātus ēdienus, kuros restorāna šefpavārs ieguldījis patiesu mīlestību un cieņu pret savu darbu – izcilu pavārmākslas šedevru pagatavošanu. Ēdiens, kas pagatavots ar mīlestību, kā zināms, ir daudz gardāks, un ikviens apmeklētājs par to varēs pārliecināties.

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" apmierinās gan tradicionālās virtuves cienītājus, gan eksotisku garšu meklētājus, turklāt katru reizi restorāna apmeklētāji tiek pārsteigti ar arvien jauniem un pārsteidzošiem piedāvājumiem. Pilnvērtīgas un veselīgas brokastis, izsmalcinātas aukstās un karstās uzkodas, salāti, kas gatavoti pēc unikālas receptes, pastas, risotto un picas, kuru pagatavošanā ievērotas senas itāļu tradīcijas, mutē kūstoši deserti un vēl daudzi citi maltīšu piedāvājumi, ko mājīgā atmosfērā aicina nobaudīt restorāns Jūrmalā "Majorenhoff", neatstās vienaldzīgu itin nevienu.

Lasiet vairāk: www.majorenhoff.lv

Banketu organizēšana

Mūsu dzīve sastāv ne tikai no darba, mājām un citām ikdienišķām lietām. Reizi pa reizei ikdienas rutīnu nepieciešams atsvaidzināt ar patīkamiem momentiem draugu, ģimenes locekļu vai kolēģu lokā. Un ļoti svarīgi, lai šie kopā pavadītie brīži paliktu atmiņā tikai ar pozitīvām emocijām un sasildītu dvēseli. Banketu organizēšana ir viens no restorāna "Majorenhoff" lielākajiem trumpjiem. Tā ir ideāla vieta, kur sanākt kopā un gūt neaizmirstamus iespaidus, atzīmējot svarīgus dzīves notikumus.

"Majorenhoff" darbiniekiem banketu organizēšana vienmēr nozīmē individuālu pieeju, neaizmirstamus svētkus, nedalītu uzmanību viesiem un viņu vēlmēm, kā arī jebkuru klienta ideju īstenošanu nevainojamā kvalitātē. Pateicoties elegantajam un vienlaikus mājīgajam restorāna iekārtojumam, īpašajai gaisotnei un profesionāli piemeklētai un izsmalcinātajai ēdienkartei, "Majorenhoff" restorāns ir ideāla vieta gan korporatīvajiem pasākumiem, gan atpūtai draugu vai ģimenes locekļu kompānijā, gan kāzu mielasta organizēšanai un arīdzan bērnu ballītēm, un daudziem citiem pasākumiem. Restorāna interjers un eksterjers, kā arī darbinieku profesionālā pieeja liks ikvienam viesim sajusties gaidītam un svarīgam. Varat būt 100% droši – banketu organizēšana "Majorenhoff" norisināsies visaugstākajā līmenī un neliks vilties!

Viss, kas nepieciešams no viesu puses ­– rezervēt galdiņus, ko var ātri un vienkārši izdarīt restorāna mājaslapā, savukārt "Majorenhoff" gādīgā komanda parūpēsies par to, lai banketu organizēšana noritētu maksimāli nevainojami.

Lasiet vairāk: www.majorenhoff.lv

Dzimšanas dienas svinību vietas

Strauji tuvojas Jūsu vai ģimenes locekļu, draugu dzimšanas diena, un Jūs vēlaties, lai tā paietu cik vien ideāli iespējams? Meklējat labākās dzimšanas dienas svinību vietas? Lieliska ziņa – varat pārtraukt meklējumus, jo restorāns "Majorenhoff" kūrorta pilsētā Jūrmalā piepildīs visas Jūsu kvēlākās vēlmes!

"Majorenhoff" personāls labi zina, cik daudz lieku pārdzīvojumu var rasties, cenšoties atrast visām prasībām atbilstošas dzimšanas dienas svinību vietas. Katra dzimšanas diena ir nozīmīgi svētki, kam jāpaliek atmiņā iespējami ilgāk. Daudzi savā dzimšanas dienā izjūt neizskaidrojamas skumjas, bailes no tā, ka kaut kas šajā dienā notiks ne tā, kā iecerēts. Jūrmalas restorānā "Majorenhoff" šīs negatīvās emocijas pavisam noteikti izpaliks, jo tā darbinieki darīs visu iespējamo, lai padarītu Jūsu vai Jūsu bērnu, vecāku, brāļu, māsu un citu ģimenes locekļu vai draugu īpašo dienu ideālu.

Restorānā "Majorenhoff" šefpavārs kopā ar viesmīlīgo personālu iepriecinās ar īstiem, kulinārijas mākslas darbiem, kas gatavoti īpaši Jums, un patīkamu, uzmanīgu apkalpošanu, kas atstās uz Jums pozitīvu iespaidu. Lai vēl vairāk iepriecinātu savus klientus, restorāns jubilāram un viņa viesiem ir sagatavojis īpašu piedāvājumu – 15% atlaidi visiem ēdieniem un dzērieniem. Šādu iespēju cilvēkiem, kas meklē dzimšanas dienas svinību vietas, piedāvā ne visi restorāni.

Šeit, restorānā "Majorenhoff",  ir iespējamas visdažādākās dzimšanas dienas aktivitātes – gan ārā, skaistā un gaumīgi iekārtotā terasē, gan, kļūstot vēsākam, iekštelpās, kurās omulīgi un komfortabli jutīsies ikviens viesis.

Pārliecinieties par apkalpošanas izcilo kvalitāti un šefpavāra brīnišķīgajām pavārprasmēm, uzticot dzimšanas dienas svinību organizēšanu "Majorenhoff"!

Lasiet vairāk: www.majorenhoff.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)